Jaro už nic nezastaví. Vylepšete si ho zajímavými vychytávkami

Jaro už nic nezastaví. Vylepšete si ho zajímavými vychytávkami
Zdroj: Pixabay

Uf! Trvalo to, ale je to tady! Jaro už nic nezastaví. Jen si představte, co vás čeká: posezení na zahrádce s drinkem v ruce, grilovačka s rodinou, procházky přírodou, rozkvetlá zahrada a sluníčko nad hlavou.

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 05. 2023 09:45

Také si občas musíte na podzim a v zimě nějakou radostí vylepšit náladu? Proč bychom se o to ale měli na jaře ochudit! Vyzkoušejte zajímavé novinky a vychytávky, díky nimž budou následující měsíce ještě o něco lepší.

Stylově a pohodlně

Hledáte boty, které vás provedou jarem a v létě, až bude teplo na žabky či sandály, se s nimi budete jen těžko loučit? Sáhněte po sneakerskách. Na e-shopu eobuv.cz je z čeho vybírat. Třeba adidas Gazelle geniálně spojily sportovní design a pohodlí. Obrovskou výhodou je jejich stélka, je vyrobena z odolného materiálu a poskytuje skvělé odpružení a ventilaci chodidlům. Sáhnout by po nich měli ti z nás, kteří berou ohledy na planetu, vnitřní podšívka je totiž vyrobena z odolné ekologické kůže. Boty mají za sebou velkou historii a konkrétně tento model je věrnou kopií svého předchůdce z roku 1991.

Učte se od těch nejlepších

Extrakurzy

Naučit se vařit, pokud jste začátečníci, zlepšovat se, jste-li pokročilí nebo zkušení kuchaři. Staňte se mistrem kuchyně díky pomoci těch nejpovolanějších – špičkových českých šéfkuchařů. Připravili si pro vás celou řadu kurzů v rámci platformy Extrakurzy. Volit navíc nyní můžete tři možnosti ceny kurzu. Pokud vám bude k naučení se skvělých receptů stačit deset dnů, zaplatíte jen 990 Kč, vyberete-li si roční platbu, přijde vás kurz na 1690 Kč, sáhnout však můžete i po neomezené platnosti za 2490 Kč.

Pomocník s jarním úklidem

Procter & Gamble

Úklid není zrovna zábava, ale bez něj to prostě nejde. Chcete-li vstoupit do jara s naklizeným bytem, spolehněte se na povolaného pomocníka. Víceúčelový sprej Jar 3v1 působí na 100 % každodenní mastnoty z jídla. Jar Power Spray je důkazem, že Procter & Gamble neustále inovuje a zlepšuje život svým spotřebitelům – v Česku už více než 30 let! Jar 3v1 je první multifunkční sprej na trhu, který dokáže odstranit mastnotu před mytím v myčce, ručním mytím a umí efektivně umýt i kuchyňské povrchy.

První jarní grilovačka

Pixabay

Těšili jste se celou zimu na to, až konečně rozpálíte gril a dopřejete si nějakou skvělou dobrotu? Ta chvíle je tady! Online prodejce potravin Rohlik.cz je na sezónu připraven a přináší každý den široký výběr masa a ryb, který je 4x větší, než nabízí běžné kamenné prodejny. Zároveň také podporuje na 10 rodinných farmářů, jejichž lokální výrobky nabízí na svém webu po celý rok. Vybírat můžete vše od drůbeže, přes mleté maso na burgery, až po prémiové steaky.

Rumový svátek s jamajským králem

Pepr

Sobota 20. května se ponese ve znamení cukrové třtiny. Konkrétně ve znamení nejlahodnější tekutiny, která z ní vzniká. Žluté lázně v pražském Podolí přivítají fanoušky rumu na dalším ročníku Rumfestu. Každý milovník tohoto třtinového destilátu si přijde na své, za zmínku ale rozhodně stojí zastávka u krále Jamajky – rumu Appleton Estate, který se může pochlubit nejstarší, nepřetržitě fungující třtinovou plantáží a palírnou na tomto kouzelném ostrově. Ale není to samozřejmě jen historická perlička, co rumaře z celého světa k této značce přitahuje. Úspěch zajišťují zejména Appleton rumy samotné. Za jejich kvalitou stojí první dáma rumového světa, Joy Spence, která kdysi jako první žena získala titul master blender. O rumech Appleton Estate se dozvíte víc na www.warehouse1.cz.

Překvapení pro svatebčany

Období svateb je tady! Tak potěšte ženicha a nevěstu nebo svatební hosty velmi speciálním dárkem. Minerálem vhodným právě na svatbu. Minerály vám pomohou otevřít svá srdce a přijmout lásku ve všech jejích podobách, pomohou otevřít a aktivovat čakru lásky. A nezapomeňte na to, že v den svatby musí mít každá nevěsta něco nového, něco starého, něco půjčeného a něco modrého.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články