Jirka Mádl a odpadky: Podívejte se na zábavný kvíz, zda umí české celebrity třídit odpadky!

Jirka Mádl a odpadky: Podívejte se na zábavný kvíz, zda umí české celebrity třídit odpadky!
Zdroj: Pražské služby

Řeší české celebrity, kam vyhazují odpadky? Třídí doma? Ví vůbec, do jakého kontejneru co patří? Pražské služby je vyzpovídaly a nejen, že se díky jejich odpovědím přiučíte, ale rozhodně se i pobavíte.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 09. 07. 2020 10:00

O Češích se často říká, že patří v evropské špičce ve třídění odpadu. Je tomu ale opravdu tak? Jak jsou na tom s touto činností naše celebrity? Třídí, nebo je jim jedno, co se s naší planetou děje a barevné kontejnery obchází obloukem? Jako první jste se mohli podívat na to, jak dopadl Jakub Štáfek.

Vztah k odpadu

Před samotným kvízem byl každý zúčastněný krátce vyzpovídán. V rámci připravované kampaně Pražských služeb o předcházení vzniku odpadu je zajímalo, jaký má každý z dotázaných vztah k odpadu, jestli si myslí, že ho produkuje velké množství, a zároveň chtěli slyšet, zdali se jej snaží nějakým způsobem minimalizovat.

Soutěžící celebrity

Třídicího kvízu se zatím zúčastnil herec a zároveň i bojovník smíše­ných bojových umění Jakub Štáfek, kterého už jste v našich videích jistě viděli, herec Jiří Mádl, Oliver Pape z oblíbené kuchařské show MasterChef, zpěvák Julián Záhorovský a modelka Renata Langmannová.

Kvalitní odpovědi

Nakonec se sešlo mnoho kvalitních odpovědí, kvízy byly zajímavé a v některých momentech i velice zábavné, a tak se na videa určitě stojí zato podívat. V průběhu července je budete moci najít na naší facebookové stránce či Youtube kanálu!

Související články

Další články