Luxusní sbírka kabelek švagrové Karla III.: Vévodkyně Sophie si zamilovala kousky od Sofie Habsburské, má jich 74

Luxusní sbírka kabelek švagrové Karla III.: Vévodkyně Sophie si zamilovala kousky od Sofie Habsburské, má jich 74
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Vévodkyně Sophie, švagrová krále Karla III., má slabost pro kabelky od své jmenovkyně Sofie Habsburské. Ve sbírce jich má celkem 74, přičemž letos v červnu se pochlubila tímto plážovým modelem Ischia za 3 700 Kč s koženým oranžovým střapcem a madlem stejné barvy.Vévodkynina kabelka v detailu.V roce 2019 měla Sophie tu čest setkat se se španělskou královnou Letizií. Zvolila si pro tuto příležitost sukni značky Suzannah v korálové barvě a klobouk z dílny Jane Taylor. Vše vhodně doplnila saténem potaženým psaníčkem válcovitého tvaru za 9 400 Kč. Stejný kousek si občas půjčuje i její dcera Louise.Letos zazářila Sophie na výročí Národního zdravotního institutu v květovaných hedvábných šatech své oblíbené značky Suzannah, které doplnila ručně lakovaným psaníčkem z hadí kůže za 9 400 Kč.+ 13 fotek+ 14 fotek

Vévodkyně z Edinburghu Sophie (58) patří k nejlépe oblékaným členkám britské královské rodiny. Typické jsou pro ni outfity v jemných odstínech, květované šaty a slušivé kloboučky od takových značek, jako Emilia Wickstead, Suzannah nebo Jane Taylor. Jakmile ale dojde na kabelky, má švagrová krále Karla III. (74) jednu jedinou favoritku - jmenovkyni Sofii Habsburskou.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 08. 2023 09:30

Kousky z dílny rakouské arcivévodkyně, která sídlí v Římě, nádherně podtrhují Sophiin look. Díky originálním výšivkám, luxusním materiálům a tkané textuře skvěle kontrastují s klasickým šatníkem vévodkyně a tím ozvláštňují její celkové vzhled.

Vévodkyně Sophie vlastní 74 kabelek od Sofie Habsburské

Sophii jen stěží zahlédnete bez kabelky této značky v ruce, podle informací listu Daily Mail jich má úctyhodných 74. A není jediná, kdo v britské královské rodině podlehl kouzlu nevšedních kousků Sofie Habsburské. Lásku k nim přenesla i na dceru, Lady Louise (19), která ji vynesla na oslavu loňského platinového jubilea královny Alžběty II.

Za nepřehlédnutelnými kabelkami stojí Její královská a císařská výsost Sofie Habsburská, arcivévodkyně rakouská (64). "Ušila jsem si pro sebe na zkoušku tři kabelky, protože jsem nemohla najít žádnou, která by mě bavila. Poté, co mě oslovovali další a další přátelé, abych jim jednu také ušila, jsem se rozhodla z toho udělat byznys," cituje list Daily Mail šlechtičnu pocházející s habsbursko-lotrinské dynastie, jež vládla v Rakousku-Uhersku až do roku 1918.

Nemohla najít vhodnou kabelku, tak si ji ušila

Že šlo o správné rozhodnutí, dokazují zástupy slavných dam, které kouzlu jejích kabelek podlehly. Patří mezi ně vedle vévodkyně z Edinburghu a její dcery také Lady Gabriella Windsor (42) nebo nizozemské královna Máxima (52). "Všechno to začalo tím, když jsme se se Sophií potkaly na jedné svatbě, protože jsme spřízněné přes vévodu z Edinburghu," vysvětlila Sofie Habsburská, která se jeden čas úspěšně živila jako modelka. "Sophie uviděla moji kabelku a moc se jí líbila."

Od té doby vévodkyně z Edinburghu tašku jiné značky prakticky nevynesla a vlastní úchvatnou sbírku čítající již zmíněných 74 kousků od 60 různých modelů. "Patří k mým nejvěrnějším zákaznicím," usmívá se Sofie. "A pro mě z toho samozřejmě plynou jisté výhody. Jakmile se s mou kabelkou někde objeví, jdou tržby raketově nahoru."

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

en.wikipedia.org

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články