Mráz příznivě ovlivňuje nejen pokožku: 6 výhod kryoterapie, které znají i celebrity

Mráz příznivě ovlivňuje nejen pokožku: 6 výhod kryoterapie, které znají i celebrity
Zdroj: FOREO

Znáte nejnovější tajemství krásy, které rozzáří vaši pleť? Pokud ne, hledejte inspiraci u celebrit, které podlehly kouzlu právě kryoterapie.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 30. 04. 2021 11:00

Kryoterapie je oblíbenou metodou celebrit, beauty redaktorek i influencerek, které při ní vystavují své tělo a pokožku extrémně nízké teplotě. Ta může klesnout až k −150 °C.

Péče o pleť s UFO 2 od FOREO

„Kryoterapie jako dermatologická léčba je jedním z nejnovějších trendů v péči o pleť, který nadchnul celý svět,“ uvádí módní bible British Vogue. Nedávno si tento mrazivý přístup našel cestu i na Instagram a TikTok a chválí si ho celebrity i dermatologové ze všech koutů planety. Šetrné zmrazení pokožky jí totiž přináší celou řadu benefitů – prokazatelně ji napíná a stahuje a zanechává ji vytvarovanou, šťavnatou a rozzářenou. Kryoterapii propaguje také známá modelka Irina Shayk, jejíž ranní péče o pleť zahrnuje přístroj s kryo funkcí od uznávané estetické poradkyně celebrit Nicole Caroline, který spolehlivě probudí její tvář: „Věřte mi, funguje to!“ říká Irina v IGTV pro British Vogue.

Šťavnatá a rozjasněná pleť

Pokud se chcete zaměřit přímo na pleťovou kryoterapii, můžete ji díky masážnímu přístroji UFO 2 od FOREO provádět z pohodlí domova. Dodáte tak pleti na šťavnatosti, podpoříte krevní oběh a tím pleť rozjasníte. Terapie chladem je prostě vaše vstupenka k viditelným výsledkům. Přístroj FOREO UFO 2 vám navíc poskytne výhody lymfodrenáže a zajistí okamžitý efekt zpevnění a nadzvednutí pokožky. Toto malé zařízení je přímo nabité technologickými funkcemi, které vaší pleti poskytnou v domácím prostředí profesionální péči.

Příslib okamžitého projasnění, zúžených pórů a zmírnění otoku je dostatečným důvodem k tomu, proč na léčbu mrazem vsadit. Pokud ale chcete zaručené výsledky a nemáte chuť používat obyčejné kostky ledu, pak se vám vyplatí investovat do inteligentních pleťových přístrojů s kryo funkcí, jako je právě masážní přístroj UFO 2 od FOREO.

Jestli vás tato forma zdravotní péče bude uspokojovat, mějte na paměti, že kryoterapie není určena jen pro pleť na obličeji, ale prospívá zdraví celého těla.

Inteligentní pleťový přístroj s funkcí kryoterapii FOREO UFO 2

Přinášíme vám šest největších výhod, které díky této proceduře vaše tělo pocítí

1.Urychluje regeneraci

Působením extrémně nízkých teplot a následným zahřátím těla dochází k překrvení a tím k urychlení regenerace svalů a šlach.

2. Posiluje imunitu

Návštěva kryokomory stimuluje tělo ke tvorbě bílých krvinek. Ty jsou zodpovědné za imunitní proces v těle, pokud tedy správně fungují, pak tak funguje i vaše imunita.

3. Pomáhá hubnout

Jestli chcete shodit nějaké to kilo, kryoterapie vám také pomůže. Urychluje totiž metabolismus až o několik hodin, čímž dochází k odbourávání podkožního tuku.

4. Ovlivňuje pozitivní myšlení

Celotělová kryoterapie snižuje množství stresových hormonů a zvyšuje hladinu endorfinů v těle. Budete se tedy cítit skvěle.

5. Ulevuje od bolesti

Jelikož při ní dochází k uvolnění svalového napětí, postupně mizí i dlouhodobá bolest kloubů a svalů.

6. Omlazuje a zpevňuje pokožku

Jak jsme již výše říkali, pleťová kryoterapie je mezi ženami čím dál tím oblíbenější. Pokud ji chcete vyzkoušet, pořiďte si inteligentní pleťový přístroj s kryoterapií a škálou LED světel UFO 2. Tento inovativní produkt švédské beauty-tech značky FOREO vám poskytne profesionální a luxusní SPA ošetření z pohodlí domova, a to během pouhých 90 sekund.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články