Soutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestou

Soutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestou
Zdroj: Day Night
Soutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestouSoutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestouSoutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestouSoutěžte o 3 balíčky Day Night a získejte zářivý úsměv přírodní cestou+ 1 fotka+ 2 fotky

Zdravé, krásné a bílé zuby jsou devízou každého člověka, které chce dobře působit ve společnosti. Úsměv totiž otvírá dveře, usnadňuje jednání a dokonce tvoří přátelské vztahy. Jak mít zuby jako ze škatulky přírodní cestou? Poradíme vám!

Komerční sdělení
Komerční sdělení 10. 12. 2020 08:00

Závidíte hollywoodským hvězdám jejich zářivý, krásný a bílý chrup? Dost často ale není co. O své zuby nepečují tak, jak by měly a jejich bílou barvu pak získávají nešetrným chemickým bělením, které je navíc pěkně drahé.

Přírodní cesta k bílým zubům

Vy se však snažte přemýšlet jinak, a pokud chcete mít zdravé a bílé zuby, pečujte o ně přírodní cestou. Ideální novinkou na trhu je bezperoxidové bělení zubů. Tato procedura je nejen založena na přírodní bázi, ale navíc je na rozdíl od chemického bělení zcela bezbolestná.

Denní péče

Pasta určená ke každodennímu čištění obsahuje 100% přírodní kokosový olej, který zuby nejen ošetřuje, ale v kombinaci se sonickým LED kartáčkem navíc minimalizuje množství bakterií v ústech. Sonický zubní kartáček se dvěma LED světly dále efektivně odstraňuje plak a nečistoty v těžko dostupných mezizubních prostorech. Jemné štětinky zubní hlavice v kombinaci s 9800 vibračními kmity za minutu jsou dokonce 7x efektivnější než běžný zubní kartáček.

Noční péče

Na noc je určena pasta jiná. Ta obsahuje aktivní uhlí, které podporuje bělicí efekt, což ve spojitosti s LED světlem sonického kartáčku urychluje proces bělení zubů.

DayNight

Soutěž o 3 sety Day Night

Patříte-li i vy mezi ty, kteří touží po zářivém úsměvu, soutěžte s námi o 3 kompletní sety Day Night.

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku:

Kolikrát je LED sonický zubní kartáček účinnější než klasický?

A: 7x

B: 10x

C: 500x

Nápovědu naleznete ZDE!

Své odpovědi posílejte na mail soutez@lifee.cz od 10. 12. 2020 do 17. 12. 2020 a do předmětu napište SOUTĚŽ DAY NIGHT. Vyhrává 5., 15.. a 30. správná odpověď. Přejeme hodně štěstí!

Pokud nevyhrajete, nezoufejte, kompletní Day Night set, který obsahuje pastu na denní i večerní čištění a sonický kartáček s LED světlem, nyní seženete s 20% slevou. Stejná sleva platí i na všechny další produkty z eshopu Day Night.

Soutěž byla ukončena, výhercům gratulujeme!

Novinky ze světa přírodních produktů Day Night můžete sledovat také na Instagramu @daynightskcz  nebo na Facebooku Day Night SK/CZ 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články