Přivítejte podzim stylově a vybavte se novinkami, které vás potěší

Přivítejte podzim stylově a vybavte se novinkami, které vás potěší
Zdroj: Pixabay

Babí léto sice stále drží nadvládu nad podzimem, ten už je ale skutečně za dveřmi. I když nás čeká chladnější počasí a méně zábavy venku, i tak si tohle roční období můžeme užít naplno, zejména s ohledem na to, že máme před sebou řadu příjemných chvil.

Speciální projekt
Speciální projekt 04. 10. 2020 11:00

Vánoce, lyžování, snad i trochu sněhu. Pěkné počasí nás sice nabíjí energií a většina z nás má jaro a léto pochopitelně raději. Ani na podzim a v zimě ale nemusíme být zalezlí doma a čekat, až se těch pár měsíců „přežene.“ Vyzkoušejte nějaké zajímavé novinky a budete se cítit dobře, ať je venku jakkoliv.

Dopřejte si s lehkou hlavou

Bohemia Sekt

Dát si dobré pití i ve chvíli, kdy víte, že si z nějakého důvodu alkohol nemůžete dovolit. Nezní to dobře? Ochutnejte Crodino, drink, který je dokonalou alternativou oblíbených spritzů.  Crodino vás osloví svou osvěžující perlivostí a hořkosladkou chutí. Pochází z regionu Piemonte a jeho receptura je založena na místní pramenité vodě z pramene Liesel, ve které se louhují vysoce kvalitní byliny, koření, dřevo a kořeny, jež jsou dodávány z celého světa. Na výběr je Crodino Biondo, s jedinečnou komplexní hořkosladkou chutí pomerančů a Crodino Rosso, s trpkým aroma krvavého pomeranče a lehce nahořklou tříslovinou v závěru. Zakoupíte na e-shopu www.warehouse1.cz.

Vlasy v bezpečí

Panasonic

Určitě vám to říkala babička i maminka! S mokrou hlavou nechoď ven! Zdaleka však nejde jen o to, že s mokrými vlasy venku vás čeká pořádné nastydnutí, mokré vlasy jsou zranitelné, a tak byste s umytou hlavou určitě neměli večer ani uléhat do postele. Fén Panasonic EH-NA98 se systémem NanoeTM dodá vašim kadeřím potřebnou hydrataci během vysoušení, nanoe částice proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu. Technologie Double Mineral se navíc foukáním iontů zinku postará o zdravý růst vlasů a pečuje o pokožku hlavy.

Užijte si domácí hostinu

Albert

Podzim nabízí tolik surovin, z kterých lze uvařit fantastickou hostinu. Albert přichází s Královským kuřetem, které je pro skvělý oběd nebo večeři jako stvořené.  Kuře se vyznačuje vyšší pevností a chutností masa, a to díky téměř dvojnásobné délce chovu oproti běžnému kuřeti, ale i díky více poskytnutému prostoru pro pohyb a nutričně vyváženému krmivu. Královské kuře je 100 % českého původu.

Elixír pro zářivou pleť

Notino

Na podzim a v zimě potřebuje pleť opravdu velkou péči, protože vlivem počasí dostává zabrat. Povolejte na pomoc kosmetiku Perricone MD, kterou nabízí Notino. Představuje nové produkty pro citlivou pleť – řadu Hypoallergenic CBD. Vyzkoušejte třeba vyvažující elixír, který pleť viditelně hydratuje a zároveň dokáže vyhladit texturu a sjednotit tón pleti. Elixér obsahuje 99 % čistého kanabidiolu, který uklidňuje, vyživuje a hydratuje, aniž by dráždil i tu nejcitlivější pokožku.

Nechte působit kameny

Svět minerálů

I na podzim vám to může slušet, ozdobte se a čerpejte energii z kamenů! Třeba přívěsek s achátem ve tvaru slzy vám dodá citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu. Působí proti smutku, podporuje sebevědomí, mírní deprese a má i řadu dalších pozitivních účinků. Pomůže vám například proti žaludečním vředům, uklidňuje bolavá kolena a posiluje imunitu a zlepšuje zrak.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články