Recenze: Co potřebuje moje pleť? Profesionální péči z pohodlí domova!

Co potřebuje pleť? Profesionální péči FOREO BEAR z pohodlí domova!
Zdroj: FOREO

Vzhledem k mému těhotenství jsem velmi ocenila možnost vyzkoušet masážní přístroj FOREO BEAR, protože moje pleť je nyní plná pupínků a dalších nedokonalostí. Novinka v nádherné mintové barvě mě naprosto dostala nejen svým designem, a díky ní se má pokožka změnila k nepoznání.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 22. 04. 2021 11:57

Inovativní značka FOREO má ve svém portfoliu výjimečný anti-age přístroj s pokrokovou technologií – FOREO BEAR. Toto mikroproudové masážní zařízení na obličej od švédské skintech značky přináší nový pohled na profesionální péči o pleť, který jsem v požehnaném stavu, kdy je má pleť díky hormonálním změnám v naprosto katastrofálním stavu, velmi ocenila.

Přístroj kombinuje mikroproudové a T-sonické pulzace, což zpevňuje pokožku, která je pak  mladistvější a hlavně vyhlazenější. Stimuly totiž zjemňují pleť a T-Sonic pulzy zase uvolňují svalové napětí v obličeji a tím vyhlazují jemné linky a vrásky.

Masážní přístroj BEAR od FOREO

Masážní přístroj BEAR od FOREO

Maximálně bezpečné a pohodlné ošetření

Také mě překvapila informace, že BEAR je jediným mikroproudovým pleťovým přístrojem na světě, který je vybaven Anti-Shock systémem pro maximálně bezpečné a pohodlné ošetření.

Vzhledem k tomu, že jedno dítě mi už doma pobíhá, nemám příliš času na dlouhosáhlé procedury, které ve finále stejně nejsou účinné a jen mi ubírají čas, jsem byla nadšena z tříminutového plánu s názvem Total Facial Knockout, který se zaměřuje především na lícní kosti, čelo, krk a oblast čelisti.

Samozřejmostí jsou ještě další čtyři programy, které jsou k dispozici při ručním používání mikroproudového pleťového přístroje. Můžete si tedy vybrat, který vám bude vyhovovat nejlépe a který právě pro vaši pleť potřebujete.

Abyste dosáhli co nejlepších výsledků, je ideální BEAR používat v kombinaci se sérem od FOREA. To aplikujte na pokožku celého obličeje a krku, je totiž nezbytným vodivým gelem bezpečným pro efektivní přenos mikroproudů na kůži.

Mikroproudový pleťový přístroj BEAR od FOREO

Mikroproudový pleťový přístroj BEAR od FOREO

Respektuje pokožku a její potřeby

Z vlastní zkušenosti vás mohu ubezpečit, že zařízení BEAR je naprosto bezpečné a respektuje pokožku i její potřeby, proto jej lze používat každý den. Je jedno, jestli to bude ráno nebo večer, ale je důležité dodržovat 24 hodinový interval mezi jednotlivými použitími.

Já sama jsem používala pětkrát týdně, jednou denně po dobu dvou měsíců a nyní používám dvakrát až třikrát týdně pro zachování výsledků.

Rozhodně anti-age přístroj FOREO BEAR doporučuji vyzkoušet všem ženám, které mají problémy s pletí a nemají čas, chuť a nyní ani možnost pravidelných návštěv kosmetických salónů. Tato vychytávka ve stylové mintové barvě vám plně nahradí profesionální péči a navíc ji můžete používat v pohodlí domova!

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články