Víme, jak na zpevnění, zeštíhlení a pevný dekolt

Víme, jak na zpevnění, zeštíhlení a pevný dekolt
Zdroj: Archiv
K ideálním křivkám vám pomůže nová řada tělové kosmetiky Dermacol Activ.SLIM MY BODYPUSH UPLOVE MY BODY+ 1 fotka+ 2 fotky

Když nám do redakce dorazily produkty určené pro zpevnění a vypnutí pokožky, skákaly jsme radostí. Karanténa, posedávání doma před televizí, stres okolo dětí i nezdravé stravování zanechalo na našich tělech znatelné stopy a nyní je ten správný čas, začít s tím něco dělat, abychom byly do léta fit do plavek.

Speciální projekt
Speciální projekt 18. 05. 2020 09:00

Nikdo vám asi nebude nalhávat, že samotná kosmetika stačí, pokud máte nadváhu a čekáte, že během měsíce zhubnete o dvě konfekční velikosti. Taková kosmetika prostě neexistuje. Zdravě jezte, hýbejte se a starejte se o své tělo po psychické i fyzické stránce.

https://www.facebook.com/pg/dermacol.cz.sk

Pomocí té správné kosmetiky můžete však své tělo dovést k dokonalosti. Nová řada tělové kosmetiky Dermacol Active má díky svému složení působit právě na problematické partie ženského těla. Nemohly jsme se tedy dočkat, až ji vyzkoušíme a problémových partií se konečně po nekonečné zimě a nuceném jarním domácím vězení zbavíme.

K testování jsme dostaly čtyři druhy kosmetiky Dermacol Active, z nichž jeden byl zaměřen na zmírnění celulitidy a strií, což se hodilo Martině, která je těhotná a právě tyto nešvary požehnaného stavu řeší. Druhý přípravek je vhodný pro zpevnění celého těla. To se rozhodla vyzkoušet Monika. Zeštíhlující remodelační gel pak padl do ruky Katce a krém na zpevnění dekoltu a prsou zbyl na redaktorku Petru.

Přípravky z řady Dermacol Active, které jsme měly k dispozici, je ideální testovat měsíc. První účinky však vidíte už po dvou týdnech.

Zpevňující a vypínající tělový balzám Fitness My Body

Zpevňující a vypínající tělový balzám Fitness My Body obsahuje vysoce účinnou látku ActigymTM, která napodobuje účinek vytrvalostního tréninku. Pokud ho tedy zkombinujete s fyzickou aktivitou, působí jako váš osobní trenér. Pravidelné používání tohoto tělového balzámu vám pomůže vytvarovat dokonalé křivky a vy se tak stanete královnou tuzemských pláží. Navíc bude vaše pokožka pevnější, pružnější a jemnější!

Dermacol

Zkušenost Moniky

"Krém mě příjemně překvapil snadným roztíráním a rychlým vstřebáváním do pokožky. Vůně je příjemně svěží a po namazání přibližně dvě minuty chladí. Po krátkém používání krému se pokožka stala pružnější a hladší. Fitness My body jsem používala dvakrát denně a za velkou výhodu považuji, že po nanesení nelepí, takže jsem se mohla hned obléknout, aniž bych na sobě měla oblečení přilepené. Malou nevýhodou bylo, že při používání dvakrát denně mi tuba vydržela jen na tři týdny."

Zkrášlující péče proti celulitidě a striím Love my body

Pokud i vás stejně jako nás a devadesát procent ženské populace trápí celulitida a strie, pak by měl být balzám proti celulitidě a striím Love my body určen právě pro vás. Je nabitý látkou jménem Dermochlorella D, která ovlivňuje produkci kolagenu, elastinu a lamininu. Pravidelným používám byste měly docílit viditelného zlepšení vzhledu i struktury pokožky. Projevy celulitidy se výrazně zjemní díky speciálně navrženému komplexu rostlinných extraktů, ve kterém nechybí hořký pomeranč, rozmarýn či břečťan. O hydrataci se postará kyselina hyaluronová. Bonusem je klinicky testovaný velký ústup nevzhledných červených žilek, které nás také často trápí.

"Love my body krásně hydratuje pokožku a rychle se vstřebává. Skvělé je, že se dobře roztírá a nenechává žádné fleky na oblečení. Používala jsem ho ve třetím trimestru těhotenství, kdy pokožka dostává velmi zabrat, proto jsem byla na jeho účinky více než zvědavá a musím říct, že jsem byla spokojená. Krém jsem pravidelně používala více než tři týdny a nejen, že nedošlo k většímu rozšiřování strií a celulitidy, ale dokonce se stav mé pokožky začal i zlepšovat. Navíc obal krému je z příjemné materiálu, tvar hezky padne do ruky a pro mě mělo váhu i to, že neklouže, když máte mastné ruce."

Dermacol

Zeštíhlující remodelační gel Slim My Body

Potřebujete z těla odbourat přebytečnou vodu a obnovit mikrocirkulaci krve, která pomáhá vylučovat z našeho těla škodliviny? Pak vyzkoušejte stejně jako redaktorka Katka zeštíhlující remodelační gel Slim My Body. Aplikujte ho na problematické partie minimálně měsíc a sami uvidíte, jak se kvalita vaší pokožky posune o level výš, a naopak vaše velikost klesne o číslo níž. Tajemstvím remodelačního gelu je jedinečná receptura s mořskými řasami a kofeinem. Ta stimuluje štěpení tuků a zabraňuje jejich dalšímu ukládání. Břicho, stehna a boky tak ztratí ze svého objemu.

Dermacol

Zkušenost Katky

"Produkt Slim my body je příjemný a zatím mu nemám co vytknout. Pokožka mi po každodenním používání přijde hladší a napnutější. Gel navíc po aplikaci hezky chladí. Má velmi příjemnou vůni a lehkou konzistenci, která se rychle vstřebá. I velikost balení mi přijde tak akorát na měsíc při užívání dvakrát denně. Já si ho určitě pořídím znovu a budu se těšit na ještě viditelnější výsledky."

Zpevňující péče na dekolt a poprsí Push Up

Co by to bylo za léto bez plavek a pořádného výstřihu. Je však také nutné myslet na to, aby váš dekolt a prsa vypadaly tak, že je ukazovat můžete. S tím by vám měl pomoci účinný prostředek starající se o zpevnění dekoltu a prsou Push up. Navrácení pružnosti těmto partiím zaručuje bohatá receptura s extraktem z mořských řas a komplexem rostlinných extraktů FIRMIDERM®. Pravidelným používám byste měly docílit viditelně pevnější pokožky dekoltu. Krém Push Up působí také jako prevence ochabování prsou.

Dermacol

Zkušenost Petry

"Za mě je přípravek na zpevnění dekoltu a prsou Push up velmi kvalitní. Úplně jsem se zamilovala do jeho jemné vůně a konzistence, která nelepí a rychle se vstřebává. I velikost tuby je pro měsíční používání dostačují a cena velmi příznivá, proto budu v jeho používání pokračovat. Nemohu sice říci, že bych po pár týdnech mazání nepotřebovala podprsenku, ale rozdíl je rozhodně vidět i cítit na dotek."

NA TESTOVANÉ PRODUKTY DERMACOL ŘADY AKTIVE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články