Řekni sayonara ospalosti!

Řekni sayonara ospalosti!
Zdroj: Waterdrop

Znáte ty dny, kdy ospalost a únava převládají nad energií? Pokud navíc neholdujete kávě ani energetickým nápojům, určitě vám přijde vhod tip, jak organismus nastartovat. Nová příchuť mikrodrinku waterdrop® SHIRO s obsahem přírodního kofeinu, ale zcela bez cukru, je připravená vás povzbudit kdykoliv během dne.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 02. 04. 2021 08:28

Ponořte se do vlnobití chuti třešňového květu v perfektní harmonii s ženšenem a slézem. Je to příchuť, která vám zvedne náladu a nastartuje chuť k činnosti. Ať už to bude cvičení, práce nebo jen dlouhá procházka. S přírodním kofeinem si dopřejete čerstvý doušek ranního vzduchu kdykoliv během dne. Povzbuzení dodá také obsažený ženšen, který po celá staletí patří mezi nejoblíbenější rostliny. Pomáhá udržovat bdělost, potlačovat únavu a posilovat vitalitu organizmu a imunitní systém. Mikrodrink stačí vhodit do  400-600 ml studené vody a nechat rozpustit. Waterdrop® je bez cukru, a přesto lahodný. Vy tak ušetříte zbytečné kalorie a navíc nezatížíte tělo o další dávku cukru. Lahodné ochucení vody máte na dosah ruky a kromě novinky SHIRO si můžete vybrat hned z několika příchutí.

Waterdrop

Pitný režim je základ

Jedním z největších bojovníků proti únavě je správný pitný režim. Abyste mohli mít nápoj po ruce kdykoliv během dne, je v nové řadě SHIRO připravena také designová lahev z  borosilikátového skla v matném vzhledu nebo v limitované sérii s potiskem třešňových květů. Vybrat si můžete ale i dvouplášťovou lahev z nerezové oceli, která funguje jako termoska. Váš nápoj tak udrží v dokonalé teplotě i při teplých dnech.

Waterdrop

Výměnou nápojů v plastu prospějete také přírodě. V základním balení kapslí waterdrop® je daleko méně plastového odpadu než u rozpustných vitamínových tablet z lékárny. V porovnání s plastovými lahvemi, je v balení 12 kapslí waterdrop® množství recyklovatelného obalu nižší než u víčka od plastové lahve. Všechny, kterým není lhostejný původ surovin, potěší, že rostliny obsažené v kapslích se pěstují v režimu udržitelného hospodářství v rodinné firmě v Německu, nikoli na plantáži. Pro snížení ekologických dopadů se při rozvozu k zákazníkům využívají služby dopravce, který dbá na životní prostředí, a za najeté kilometry a vyprodukované CO2 vysazuje nové stromy. Kompletaci papírových zajišťují zaměstnanci v chráněné dílně v Brně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články