Revoluce v městské dopravě: Do čela se dostávají elektrické koloběžky

Revoluce v městské dopravě: Do čela se dostávají elektrické koloběžky
Zdroj: Xiaomi

Neustálé příkazy a zákazy ohledně cestování v městské hromadné dopravě začínají vadit čím dál tím více lidem. Do popředí zájmu se dostávají elektrické koloběžky, díky kterým se totiž dostanete opravdu kamkoliv a zároveň se vyhnete přeplněným silnicím a tlačenicím. Navíc se budete udržovat fit a dělat něco na své zdraví.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 09. 2020 18:00

Chcete mít při cestě do práce pocit volnosti a obejít se bez tlačenic v rouškách v přeplněných prostředcích hromadné dopravy? Nebaví vás každodenní zácpy na silnicích a stres ostatních řidičů? Chcete cestovat po městě v klidu a pohodě a všude zaparkovat? Tím pádem je nejvyšší čas pořídit si elektrokoloběžku.

Ulehčete městům

Elektrické koloběžky prošly za posledních pár let značnou proměnou. Nejnovější modely fungují velice spolehlivě. Nové technologie nabídnou perfektní uživatelský zážitek z jízdy a dlouho životnost baterie. Při cestování po městě se investice do elektrické koloběžky skutečně vyplatí, protože na rozdíl od auta s sebou nenese žádné další náklady. Ušetříte za nejrůznější pojištění, povinný servis nebo třeba zimní kola. Chcete se vyhnout věčným zácpám, dostat se na schůzku včas, levně a ekologicky? To dává smysl!

Xiaomi

Možnost volby

Současné elektrické koloběžky mají s prvními modely již pramálo společného. Zvláště konstrukce prošla značnými proměnami. U současných modelů je kladen důraz zejména na mobilitu, skladnost a výdrž baterie. Pokud je vaše koloběžka lehce složitelná a má kompaktní rozměry, nemusíte se bát ji popadnout do ruky a vzít ji s sebou na pracovní schůzku nebo si cestu rozložit a využít městskou hromadnou dopravu. Volba je na vás.

Šetřete čas i přírodu

Předností elektrických koloběžek je jejich šetrnost k životnímu prostředí. Hlavním pohonem jim je totiž dobíjecí baterie. Pokud tedy místo automobilu zvolíte koloběžku, ulevíte přírodě od emisí a toxinů, které jsou zvláště ve městech už tak velkým problémem. Kromě přírody uděláte dobře také vašemu zdraví. Možná vás to překvapí, ale i na koloběžce s elektrickým pohonem dochází k zapojení vašich svalů. Stání totiž vyžaduje zapojení hlubokého stabilizačního systému, tzv. core a svalů v oblasti nohou, zad i ramen, které pomáhají tělu ustát drobné otřesy.

Tip na dokonalou městskou koloběžku

Xiaomi

Nová elektrická koloběžka od Xiaomi Mi Electric Scooter Essential se stane vaším věrným parťákem do města. Displej zabudovaný v řídítkách vám umožní kontrolovat rychlost jízdy a stav baterie. Systém navíc jednoduše propojíte se svým chytrým telefonem pomocí aplikace. Díky skladné konstrukci koloběžku jednoduše složíte, přenesete a nemusíte se tak bát jejího uskladnění doma ani v kanceláři. Dojezd na jedno nabití je 20 km. Pořídíte ji za 10 990 Kč na eshop.xiaomi-czech.cz.

Tip na koloběžku do každého terénu

Xiaomi

Pokud si myslíte, že využijete koloběžku i jinde než ve městě, je pro vás skvělou volbou Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, ta totiž zvládne každý terén. Díky protiskluzovým pneumatikám se nemusíte bát kočičích hlav, menších výmolů ani nerovností. Koloběžka disponuje 3 jízdními režimy, které lze nastavovat s ohledem na plánovanou trasu i terén. Možnost využití tempomatu už je jen třešničkou na dortu této vynikající koloběžky. Na jedno nabití ujede až 30 km. Pořídíte ji za 13 990 Kč na eshop.xiaomi-czech.cz.

Za hranice města

Xiaomi

Pokud vám nestačí městské ulice, ale chtěli byste vyrazit za hranice města, pak je nejlepší volbou Mi Electric Scooter Pro 2 od Xiaomi. Nejnašlapanější model s dojezdem až 45 km. Vyzkoušet můžete různé režimy jízdy přesně podle toho, kam pojedete. Navíc oceníte snadné skládání a rychlé dobíjení. Zažijete nespoutanou jízdu, která je šetrná k životnímu prostředí a nezanechává za sebou žádnou uhlíkovou stopu. Pořídíte ji za 16 990 Kč na eshop.xiaomi-czech.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články