×
  • Horoskopy
  • Děti a rodina
  • Styl a zdraví
  • Láska a vztahy
  • Vaření a recepty
  • Mobilní menu
Zavřít menu
HoroskopyDěti a rodinaStyl a zdravíLáska a vztahyVaření a recepty
SuperWoman
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
FacebookInstagramTikTokYouTube
Speciál: Well-being
  1. Lifee.cz

opékání

Šťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou: Opékačka tak trochu jinak a zdravěji

Šťavnaté bio špekáčky s grilovanou zeleninou: Opékačka tak trochu jinak a zdravěji

Salát z nových brambor

Suroviny:

8 menších nových brambor
1 svazek ředkviček
200 g zelených fazolek
1 balení polníčku

Na záivku:

na zálivku

5 lžic olivového oleje
2 lžíce vlažné vody
2 lžičky vinného octa
2 lžičky dijonské hořčice
2 lžičky hrubozrnné hořčice
nasekaná pažitka
sůl, pepř

Postup:

Nejprve si omyjeme brambory a uvaříme je i se slupkou.
Ke konci varu brambor si dáme vařit i fazolky, těm stačí zhruba 5 minut.
Mezitím si omyjeme polníček a ředkvičky a ty pak nakrájíme na plátky.
Přendáme do mísy a připravíme si zálivku tak, že smícháme všechny na ní potřebné ingredience.
Bramborový salát můžete podávat buď teplý, nebo počkat, až brambory a fazolky vystydnou.
Pak už jen stačí promíchat vše dohromady a přelít zálivkou.

Babské rady, jak na nové brambory: Vařte je krátce, proti puknutí propíchněte špejlí a nazelenalé neberte

Sledujte nás na sociálních sítích
Facebook FacebookInstagram InstagramTikTok TikTokYouTube YouTube
  • Online kurzy vaření
  • Kontakty
  • Inzerce
  • Redakční etický kodex
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Cookies zásady
  • Zásady ochrany soukromí
  • Nastavení soukromí
Doporučujeme:
Pravidla etiketySlovník puberťákůPartnerský horoskopTesty a kvízyAndělská číslaCestováníNumerologie podle data narození
Aktuální témata:
Trendy v manikúřeMinulé životy dle numerologiePartnerské vztahy a numerologieSeriál UliceELLEphoria 2025Apetit piknik 2025Trendy kozačky podzim 2025Přechodové bundy podzim 2025
Vaření a recepty:
Sýrová omáčkaKuřecí vývarPařížské rohlíčkySázené vejce na toastuRychlé recepty z čočkySnadné polévkyDýňové rizoto s česnekemKuře s podzimním ovocem
Články Lifee.cz
Nejlepší denní krémy podle redaktorek Lifee: Zhodnotily jsme své favority, nejlevnější nestojí ani stovkuTrans žena Daniela Špinar o intimním životě: Proč si nenechala operovat pohlaví a jací muži ji vyhledávajíZ Edwarda Nortona mohl být druhý DiCaprio: Jeho kariéru ale pohřbily tři zásadní přešlapyNejstylovější pyžama pro podzimní lenošení: Flanel i plyš vás zahřejí, v saténu budete za dámu i mimo postelOblíbený herec Rudolf Hrušínský mladší oslavil dvojité jubileum: 79. narozeniny i 20 let v Ulici coby domovník PešekNejkrásnější podzimní kabáty celebrit: Leona Machálková sází na klasiku, Jana Švandová se omlazuje ve světlých barvách
Doporučené články
Eva Slunéčková zpovídá české designéry, o tom jak se prosadit po studiuBarva, která na sebe tuto sezonu strhla všechnu pozornost, vás překvapíPodzimní kuchyně trochu jinak. Ochutnejte netradiční polévky, které v českých kuchařkách nejspíš nenajdeteKvíz pro nadšené knihomoly: Dokažte, jak dobře znáte českou literární klasikuZačátečníci někdy tápou, jaké vepřové maso mají koupit na řízky. Poradíme vámKvíz: Co jedli naši slavní? Poznáte oblíbená jídla Vlasty Buriana, Lídy Baarové a Karla Čapka?

© 2025 Všechna práva vyhrazena BurdaMedia Extra s.r.o.

Burdamedia Extra