Chytrý parťák: Zhubněte, lépe sportujte a spěte za pomoci speciálního náramku

Chytrý parťák: Zhubněte, lépe sportujte a spěte za pomoci speciálního náramku
Zdroj: Xiaomi

Každý osobní trenér vám určitě poradí, abyste své aktivity měli pod kontrolou. Kdo ale má znalosti a čas na vedení tabulek? Vyzkoušejte chytré pomocníky, které vám sportování usnadní.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 28. 08. 2019 08:00

Ať už chcete zhubnout, lépe sportovat, nebo zlepšit kvalitu spánku, stylový náramek Mi Smart Band 5 od značky Xiaomi, kterou v České republice distribuuje společnost Witty Trade s. r. o.je přesně pro vás! Během celého dne si můžete hlídat svoji pohybovou aktivitu, nově i stres nebo zaznamenat odpolední šlofíky. Na nic nečekejte a dostaňte se do formy chytře.

Vylepšení ve světě wearables

Fitness náramek Xiaomi Mi Smart Band 5 nabízí hned několik vylepšení ve světě wearables. Oproti svému předchůdci se pyšní větším AMOLED displejem, který nyní disponuje úhlopříčkou 1,1" a podporou magnetického dobíjení bez nutnosti vytahování modulu z náramku. Na jedno nabití vydrží baterie v náramku Xiaomi Mi Smart Band 5 až 14 dní.

Inteligentní senzory

Fitness náramek využívá inteligentní senzory pro měření denní aktivity včetně počítání ušlých kroků, vzdálenosti a spálených kalorií. Xiaomi Mi Smart Band 5 disponuje 3osým gyroskopem a 3osým senzorem zrychlení.

Xiaomi

Funkce sledování spánku

Ve světě wearables technologií jde i o kvalitu spánku. Fitness náramek Xiaomi Mi Smart Band 5 disponuje oblíbenou funkcí sledování spánku, která detekuje mělké a hluboké fáze včetně celkové délky spánku, díky čemuž zjistíte, zda spíte dostatečně dlouho a kvalitně. Mezi dalšími funkcemi náramku Xiaomi Mi Smart Band 5 naleznete např. tichý budík, který vás probudí jemnými vibracemi či chytré upozornění na delší dobu nečinnosti, což uvítáte obzvláště při sedavém zaměstnání.

Voděodolný design

Xiaomi Mi Smart Band 5 nabízí celkem 11 profesionálních režimů pro přesné sledování nejoblíbenějších sportovních aktivit. Díky voděodolnému designu je fitness náramek vhodný i do bazénu.

Xiaomi

Spárujte náramek s chytrým telefonem

Pro spárování fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 5 s chytrým telefonem využijete bezdrátové rozhraní Bluetooth 5.0. Díky tomu můžete přímo na vašem zápěstí přijímat mobilní notifikace o příchozích zprávách a hovorech či dálkově ovládat přehrávání hudby nebo spoušť fotoaparátu. V mobilní aplikaci Mi Fit můžete přehledně zobrazit naměřené údaje z wearables zařízení o denní aktivitě a kvalitě spánku, porovnávat hodnoty se staršími záznamy a dále je analyzovat.

Více naleznete na www.xiaomi-czech.cz

Související články

Další články