Revoluce v kosmetice? Tyto tři výrobky by vám rozhodně neměly proklouznout mezi prsty

Revoluce v kosmetice? Tyto tři výrobky by vám rozhodně neměly proklouznout mezi prsty

Kosmetický průmysl nás neustále zahrnuje revolučními novinkami a tipy na dokonalou péči o nejrůznější části těla. O kterých kosmetických produktech jste možná ještě nevěděli a proč je na čase je vyzkoušet?

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 05. 12. 2019 16:55

Tuhý šampón

Oblíbenost tuhých šampónů v poslední době významně roste. O co jde? Je to vlastně takové mýdlo na vlasy. Mezi jeho hlavní výhody patří snadná aplikace díky pohodlnému tvaru do ruky, je skvělým společníkem při cestování, protože se vám určitě nevyleje do tašky s oblečením a na letišti ulevíte kosmetické taštičce s tekutinami. Navíc ještě budete eko, jelikož nevytváří odpad z plastových obalů.

Tuhý šampón značky BIOVÈNE zakoupíte v prodejnách Marionnaud za 329 korun.

Maska na rty

Všichni jsme aspoň jednou zkusili masku na obličej či vlasy. Ale maska na rty? Jedná se o hydrogelové plátky, které jsou naplněné vyživujícími extrakty. Masku v příznačném tvaru a nepřehlédnutelné černé barvě zkrátka přiložíte na rty a necháte pár minut působit. Odměnou vám budou hydratované a pružné rty a také péče o drobné vrásky kolem.

Sadu dvaceti masek na rty značky Kocostar zakoupíte v prodejnách Marionnaud za 899 korun.

Krémový deodorant

Deodorant v tuhém provedení není žádnou novinkou. Krémový deodorant od slovenské značky Navia je ale vcelku originální. Ke skleněné lahvičce je špachtlička, kterou se deodorant míchá, nanáší a roztírá. Je vhodný zejména pro muže s aromatičtějším potem a jak výrobce uvádí, je možné ho použít i jako deodorační krém na nohy. Přírodní produkt neobsahuje žádné konzervanty, syntetické parfémy či ropné deriváty a je k dostání v obchodě Jannami nebo na www.jannami.cz za 195 korun.

Související články

Další články