Tahle kráska učarovala i Jágrovi! Seznamte se s novou reportérskou tváří televize A 11

Tahle kráska učarovala i Jágrovi! Seznamte se s novou reportérskou tváří televize A 11
Zdroj: A11

Charismatická Aneta Mitušinová (26) je momentálně v kurzu. Jen co si koncem dubna odnesla z pražského PVA Expo titul Miss Fitness, získala i prestižní post v nové televizi A 11. A něco nám říká, že o ni ještě uslyšíme.

Redaktor
Redaktor 26. 05. 2023 13:26

Aktuální Miss Fitness České a Slovenské republiky Aneta Mitušinová se raduje z nových výzev a zkušeností, které získává jako nová reportérka celostátní televize A 11.

Když jí byl tento lákavý post nabídnut, neváhala ani minutu. Řekla jsem si, proč ne. Ráda komunikuji s lidmi a zkouším nové věci. Navíc, koncept A 11 je mi velmi sympatický. Je postavený na mladé energii a dává prostor juniorským tvářím,“ těší se Aneta, která se na castingu utkala mimo jiné i s dalšími finalistkami Miss Fitness.

Její novou kolegyní bude ale nakonec někdo úplně jiný – a to zástupkyně umělé inteligence. „Na setkání s avatarkou se velmi těším, i když moc nevím, co mě čeká, je to vzrušující. Když jsem se dozvěděla, že něco takového televize A 11 plánuje, řekla jsem si, že u toho musím být,“ směje se sympatická brunetka. 

A11

A i když to bude její první velká zkušenost před kamerou, trémou příliš netrpí. „Samozřejmě, že se někdy zaškobrtnu, ale nějaká nervozita u mě nehraje příliš velkou roli. Osm let se věnuju fitness a jako instruktorka skupinových lekcí musím umět zaujmout s a nestydět se,“ prozrazuje s tím, že by si v budoucnu ráda vyzkoušela i   pozici moderátorky. Prozatím se můžeme těšit na její reportáže nejen z oblasti sportu. 

Kromě fitness má tato rodačka z Kladna nejblíže k hokeji. Osobně se zná i s tamní legendou Jaromírem Jágrem. S Jardou už máme nějaké věci za sebou a určitý kontakt se snažíme udržovat i tady v Praze,“ komentuje tajemně. Zároveň však jedním dechem dodává, že je momentálně šťastně zadaná.  

A jaký je recept na sexy křivky, kterými jistě zamotá hlavu nejednomu televiznímu divákovi?

„Není to nic převratného – vše spočívá ve správném životním stylu a dodržování 3 nejdůležitějších věci: dostatek spánku (minimálně 6–8 hodin), zdravé stravování a eliminace stresu doprovázená pravidelným cvičením,“ dodává nová tvář celostátní televize A11.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články