Vánoční tipy na dárky pro gurmány: Praktické doplňky do kuchyně, tradiční kuchařky i kurzy vaření

Vánoční tipy na dárky pro gurmány: Praktické doplňky do kuchyně, tradiční kuchařky i kurzy vaření
Zdroj: Se souhlasem Toprecepty

Vánoční stromečky už postupně všichni zdobí, ale co dárky pod ně? Pokud jste ještě nestihli nakoupit pro své blízké, máme pro vás pár tipů. V dnešním článku najdete tipy hlavně pro ty, kteří rádi tráví svůj čas v kuchyni a něco nového se naučí.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 12. 2022 13:00

Dárek vyrobený u vás v kuchyni

S jedlými dárky se v poslední době roztrhl pytel a jejich obliba roste. Nejlepší na nich je, že se na jejich výrobě můžete sami podílet. Na webu Toprecepty.cz představili 15 tipů na domácí jedlé dárky, kde představuje tipy, co byste mohli doma svým blízkým připravit vy sami. Inspiraci se meze nekladou a spíše záleží, kolik máte volného času na přípravu a jak moc jste šikovní. Jako dárek můžete připravit například sadu domácích ochucovadel, vaječný koňak nebo bude krásně vypadat balíček různě barevných sušenek.

Se souhlasem Toprecepty

Kuchařky s odkazy na videorecepty

Na eshopu Topreceptů pak milovníkům vaření můžete pořídit jejich objemné kuchařky. A ty nejsou ledajaké. U každého receptu jsou kromě fotografií také unikátní QR kódy. Ty čtenáře odvedou na web, kde najdou i videorecept. Zatím posledním kouskem z této edice je Naše chalupářská kuchařka, kterou můžete nyní objednat ve speciální vánoční akci za 359 Kč. Česká pošta letos garantuje doručení do Vánoc, pokud je zásilka podána do 21. prosince.

Toprecepty se rozhodli letos naservírovat pořádné balíčky. Navíc s vánočními slevami. K mání je Vánoční balíček pro začátečníka, který obsahuje knihy Naše kuchařka, Naše kuchařka 2, Naše moučníky, dále pak zástěru, nákupní tašku a utěrku – to vše s logem Toprecepty.cz. Balíček vás vyjde na 1199 Kč. Koupit si můžete také Velký vánoční chalupářský balíček za 749 Kč nebo Vánoční kompletní balíček za 1249 Kč.

Se souhlasem Toprecepty

Kurzy vaření pro fajnšmekry

Ti, kteří se ve vaření chtějí neustále zlepšovat, se potřebují stále vzdělávat. Potom je skvělým dárkem kurz vaření, který lze zakoupit i v online verzi. Nechte se inspirovat na letos vzniklém webu Extrakurzy.cz, který nabízí hodiny vaření se známými českými šéfkuchaři. Jejich výhodou je, že si je pustíte v mobilu nebo na počítači, kdykoliv vám to bude vyhovovat.

Po vzoru porotce soutěže MasterChef Česko Jana Punčocháře připravíte sváteční menu, Khanh Ta vás naučí vietnamskou kuchyni a do tajů cukrařiny vás zasvětí Šárka Divácká. Také na tyto online kurzy se vztahuje speciální vánoční akce, aktuálně je můžete pořídit za 1690 Kč (původní cena činí 2490 Kč).

Se souhlasem Extrakurzy

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články