Účinná vlasová výživa Vitallio Hairboost

Účinná vlasová výživa Vitallio Hairboost
Zdroj: Lovio s.r.o.

Vitamíny na vlasy jsou trendem několika posledních let. Jak ale zjistit jejich účinnost? Tento článek vám zodpoví nejasné otázky ohledně výběru vhodných vitamínů na vlasy. Značka Luvené VITALLIO přichází na trh s účinnou vlasovou výživou Vitallio Hairboost.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 20. 03. 2023 11:00

Díky čistému a kvalitnímu složení doplněk stravy obsahuje vitamíny a antioxidanty, jenž pomáhají s podporou růstu vlasů, regulací vypadávání nebo například podporou zdraví a čistotou vlasové pokožky. Má také pozitivní vliv na hustotu, pevnost a lesk vlasů a to vše díky 19 aktivním látkám. Klíčovou složkou vlasové výživy Vitallio Hairboost je látka astaxanthin. Jedná se o přírodní barvivo získávané z různých druhů ryb a rostlin. Tato unikátní látka má silné antioxidační vlastnosti a kromě vlasů a pokožky hlavy má vliv také na celý organismus, protože pomáhá chránit před volnými radikály. Vlasová výživa Vitallio Hairboost obsahuje 4mg látky astaxanthin a to v každé dávce.

Vitamíny na vlasy často obsahují různou kombinaci vitamínů, ale také velké množství plnidel a tělu neprospěšných látek. Vlasová výživa Vitallio Hairboost klade důraz na použití jen těch nejkvalitnějších vitamínů a antioxidantů a jejich vysokou kvalitu. Další důležitou látkou ve Vitallio Hairboost je kromě látky astaxanthin také například extrakt z přesličky rolní. Této unikátní látce se ve světě kosmetiky přezdívá přírodní silikon. To jistě napoví jeho účinek na vlasy. Jeho účinky jsou také protizánětlivé a tak se stará o stav pokožky hlavy. Zdravá a čistá pokožka hlavy je pro kvalitu vlasů zásadní, protože vlasy jsou ovlivněny převážně místem, kde rostou. Vlasová výživa Vitallio Hairboost obsahuje ale i další účinné látky, které kromě vlasů a pokožky hlavy přispívají také ke kvalitě nehtů, nebo vzhledu pleti. Organická sloučenina MSM přirozeně obsahuje síru, která spolu se selenem nebo extraktem z kopřivy dvoudomé v těle vytváří potřebné procesy a dodává minerály. Doplněk stravy Vitallio Hairboost obsahuje dále vitamíny skupiny B. Kyselina pantothenová, neboli vitamín B5, je klíčovou složkou B komplexu. Kromě podpory vzhledu vlasů účinně přispívá ke zdravé funkci nervového systému a vytváření hormonů v těle. Napomáhá při léčbě kůže, například při tvorbě ekzémů.

Skoncujte jednou pro vždy s neověřenými vitamíny na vlasy a vyzkoušejte vlasovou výživu Vitallio Hairboost, stejně jako mnoho spokojených zákazníků.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články