Barevné kalhoty v outfitech celebrit: Bílá jako vzor pro 55+, Poláková si troufla na rudé, Salačová na barvu cukrové vaty

Barevné kalhoty v outfitech celebrit: Lucie Bílá jako vzor pro 55+, bývalá Miss Salačová na barvu cukrové vaty
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Herečka Bára Poláková oblékla červené kalhoty v kombinaci s červeným sáčkem na premiéru svého nového filmu Prázdniny s Broučkem.Zpěvačka Lucie Bílá kombinuje cihlově červené cigaretové kalhoty s černým topem.Modelka Lucie Křížková vynesla kombinaci červených kalhot a červené vestičky. Zpěvačka a moderátorka Kateřina Pechová vynesla na filmovou premiéru červené kalhoty a top s pozoruhodnou pelerínou.+ 10 fotek+ 11 fotek

Látkové barevné kalhoty jsou trendem jara 2024 a české celebrity vám předvedou, jak je ideálně kombinovat. Zpěvačka Lucie Bílá (58) sází na cihlově červené cigaretové kalhoty s kombinaci s černým topem a originální kabelkou, Česká Miss 2000 Michaela Salačová (43) zase kalhoty v Barbie růžové ladí i s barvou svých očních stínů. Zpěvačka Bára Poláková (40) nosí červené kalhoty s akcentem Viva Magenta a herečka Sandra Nováková (41) si zamilovala mátově zelenou barvu. 

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 04. 2024 12:00

Barevné látkové kalhoty, hit jara 2024, se nosí v cigaretovém, oversize, širokém i baggy střihu. Kombinací je nespočet a do společnosti je rády nosí také české celebrity. Moderátorka Štěpánka Duchková (51) například k červeným kalhotám ráda nosí květované blůzky a zpěvák Milan Peroutka (34) neváhal v růžových kalhotách odstínu Viva Magenta vyjít na slavnostní předávání Cen Anděl. Jak vypadají další inspirativní outfity českých celebrit, to zjistíte v naší fotogalerii.

Lucie Bílá obléká cihlově červenou

Zpěvačka Lucie Bílá (58) nedávno do společnosti vynesla látkové kalhoty cigaretového střihu v cihlové barvě, se kterou sladila také barvu svého sáčka. V dekoltu nesmělo chybět velké množství stříbrné bižuterie. Kotníčkové boty a top zvolila Lucie pro tentokrát v černé barvě, originálně ovšem pojala doplněk v podobě kabelky, která připomínala barevnou rubikovu kostku. Jak lze dohledat na oficiálním e-shopu, kabelka vyjde na příjemných 239 korun a udělá hodně parády.

Bára Poláková ladí s kalhoty celý kostýmek

Herečka a zpěvačka Bára Poláková (40) vynesla na premiéru svého nového filmu Prázdniny s Broučkem originální outfit vyladěný do červené a také růžové barvy. Základem byly červené látkové kalhoty s vysokým pasem, které ovšem v oblasti lýtek volně přecházejí do odstínu Viva Magenta. Ze stejné kolekce je také košile a delší vesta. Herečka si dále vystačila pouze se světlým psaníčkem a botami v barvě svých barevných kalhot.

Sandra Nováková v mátově zelené

Herečka Sandra Nováková (41) zářila na tiskové konferenci k seriálu Lež na pláži především odstíny mátově zelené. Pastelově zelené kalhoty s vysokým pasem kombinuje herečka s bílým topem a kostkovaným sáčkem v bílo-zelených barvách. Kalhotám nechybí metalová spona. Herečka nazouvá k takto výraznému outfitu jen čistě bílé tenisky, které podtrhnou barvu, na kterou má zrak přirozeně spočinout.

Michaela Salačová fandí Barbie růžové

Modelka Michaela Salačová (43), někdejší Česká Miss pro rok 2000, nedávno navštívila výroční akci 35 let od první České Miss naší historie. Sama na večírku hezky zazářila, a to díky vhodně zvoleným barvám. Salačová oblékla látkové kalhoty v Barbie růžové barvě, které doplnila vestičkou a také sáčkem ve stejném odstínu. Pod vestu oblékla Salačová ještě černý top s červeným potiskem, který outfitu dodal potřebnou šťávu.

S barvou kalhot sladila modelka také barvu svých očních stínů a na nohy nazula černé mokasíny. V černém akcentu zůstala a coby doplněk zvolila ještě černou koženou kabelku. Ostatně, podobný nápad měla také dcera historicky první Miss ČSSR, Daniela, která na stejnou akci oblékla Barbie růžové kalhoty s růžovým sáčkem.

Na fotografie všech barevných jarních kalhot českých celebrit se můžete podívat v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články