Co s tím? Zoufalá matka na Facebooku prosila o pomoc s otevřením kredence. Dostalo se jí překvapivě jednoduché rady

Kredenc, která nikdy nemůže být otevřena. Nebo ano?
Zdroj: Facebook.com/Boredpanda.com

Dotyčná žena zveřejnila fotografii kredence, která na první pohled prostě nešla otevřít – tedy minimálně ne tak, aby se v ní uložené porcelánové talíře nerozbily. Možných řešení se ale nakonec našlo překvapivě mnoho.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 12. 12. 2016 12:30

Podle serveru BoredPanda žena tuto fotografii opatřila popiskem „kredenc, která nikdy nemůže být otevřena“. Uživatelé Facebooku však s jejím názorem zjevně nesouhlasili, protože se relativně rychle dočkala více než 16 000 reakcí a 515 komentářů, jejichž autoři se tento oříšek snažili rozlousknout.

„Je to záležitost hospodárnosti – pokud jsou ty talíře levné, prostě otevři dveře. Pokud jsou ty talíře nenahraditelné, rozbij sklo na pravé straně,“ vzkázal jí Kkman Wen.

Mark Rugman se zase rozhodl vnést do vzniklé situace trochu humoru. „Postav vedle svého stávajícího domu druhý úplně stejný dům s jediným rozdílem – talíře budou na polici. Potom zbourej starý dům,“ napsal.

Asi nejjednodušší nápad ale měl Harikrishnan Renjan. Navrhl totiž kredenc dočasně umístit do horizontální polohy tak, aby se všechny talíře ocitly na horní poličce a až pak ji otevřít.

A co byste poradili vy?

Zdroj: BoredPanda

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články