Pryč s touto věcí v domě! Může ublížit vašim dětem

Skleněné konferenční stolky mohou být hodně nebezpečné.
Zdroj: Pinterest.com
Skleněné stolky vypadají velmi elegantně......ale pokud máte malé děti, raději byste se jich měli zbavit.Mohou se totiž rozbít mnohem snadněji, než si nejspíš myslíte......a způsobit vašemu potomkovi nepříjemné zranění.+ 1 fotka

Slavný interiérový designér Nate Berkus se před časem stal hrdým otcem dcery Poppy. A jednou z věcí, které udělal po jejím narození, bylo to, že se zbavil všech stolů se skleněnými deskami.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 31. 01. 2017 08:53

Nate a jeho partner Jeremiah Brent poměrně rychle zjistili, že tento typ nábytku představuje pro děti vážnou hrozbu.

„Poppy nečekaně vzala misku a mrštila ji na skleněný konferenční stolek, který jsme měli v ložnici celá léta,“ konstatoval Berkus v rozhovoru pro server POPSUGAR.

K překvapení všech se tabulka rozbila. Poppy sice vyvázla bez újmy, ale její rodiče dospěli k rozhodnutí, že dokud jí nebude minimálně pět, stolky se skleněnými deskami v jejich interiéru nemají místo.

Nate a Jeremiah rozhodně nejsou jediní, kdo hrozící riziko podcenil. Ze studie provedené United States Consumer Product Safety Commission plyne, že v roce 2009 muselo navštívit lékařskou pohotovost celkem 143 070 dětí ve věku pěti a méně let, které se nepříjemně zranily právě o stůl.

Na trhu jsou sice dostupné i kousky s tvrzeným sklem, ale ani ty nevydrží všechno. Nejlepší řešení je tedy to, které zvolil výše zmíněný pár.

Zdroj: POPSUGAR

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články