Víme, jak vypadá barva nadcházejícího roku. Bude se vám líbit!

Příští rok se ponese ve znamení limetkové.
Zdroj: Hofmag.com
Greenery evokuje jaro a vše co k němu patří.Tento odstín vypadá skvěle například i na šatech.Do interiérů pak vnese dotek přírody.Greenery je o pomalé pouti zpět k našim kořenům – z pohledu stravování i životního stylu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Společnost Pantone vyhlásila barvu roku 2017. A jde přesně o takový odstín, jaký svět momentálně potřebuje. Nechť se zeměkoule zazelená – přivítejte limetkovou Greenery!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 12. 2016 09:57

Podle výkonné ředitelky Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, je právě tento svěží odstín zelené tím, co nám v současné době bouřlivého politického i společenského vývoje poskytne potřebnou útěchu.

„Uspokojí naši rostoucí touhu po omlazení a oživení. Greenery symbolizuje znovuspojení s přírodou, jinými lidmi i vyšším účelem,“ konstatovala Eiseman.

Tento odstín nás má přitáhnout zpět ke kořenům. Otevřít náruč přírodě a nejen to – vyzývá ke stravování i životnímu stylu, jejichž blahodárnost se potvrdila už před lety.

A v neposlední řadě evokuje jaro. Pokud máte vlezlé zimy dost, skočte rovnýma nohama do galerie a načerpejte něco z energie, kterou barva Greenery předává. Nebo ještě líp – vneste svěží zelenkavý odstín do své ložnice. 

Zdroj: MyDomaine

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články