Nejkrásnější ženy světa: Češky tentokrát skončily až druhé

V průzkumu se ukázalo, že jsou české ženy druhé nejkrásnější na světě.
Zdroj: Profimedia
Češky jsou svou krásou pověstné po celém světě.Na prvním místě skončily krásky z Tel Avivu.V průzkumu se ukázalo, že jsou české ženy druhé nejkrásnější na světě.Zrzky, blondýny i brunety - všechny u mužů bodují.+ 1 fotka+ 2 fotky

Že jsou Češky nejkrásnější ženy na světě? Není to jen povídačka, odvěké rčení teď potvrdil mezinárodní výzkum. Jen na jednom místě na světě můžeme prý najít hezčí děvčata.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 11. 2018 07:26

V Praze nenajdete pouze ohromující architekturu, nenapijete se výborného piva a nebudete se prodírat davy turistů. V matce měst jsou k nalezení rovněž nejkrásnější ženy na planetě. Vyplývá to z mezinárodního průzkumu, na nějž upozornil National Geographic.

Naše metropole se v něm umístila na druhém místě. Průzkum probíhal v osmdesáti zemích a odpovídaly v něm na dvě tisícovky mužů. Prahu předběhlo jen druhé největší izraelské město Tel Aviv. Tam se prý dá najít nejvíc snědých zelenookých krásek.

Ve stověžaté jsou zase dívky s nohama až do nebe. Kdybyste se chtěli do Tel Avivu vypravit a sbalit tam ženu svého života, dejte si pozor. Něžné pohlaví má v Izraeli povinnou vojenskou docházku. Tyhle krásky tak rohlíkem rozhodně neopijete. Naopak si dejte pozor, abyste z blízkovýchodní země neodlétali s pořádnými podlitinami v obličeji.

A jak vypadá celkový žebříček?

1. Tel Aviv

2. Praha

3. Milán

4. Caracas

5. Montreal

6. New York

7. Rio de Janeiro

8. Hongkong

9. Kyjev

10. Stockholm

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články