Denní horoskop na 1. května 2024: Vodnáře čeká líbání pod rozkvetlou třešní, Raci by měli méně spěchat

Denní horoskop na 1. května 2024: Vodnáře dnes čeká líbání pod rozkvetlou třešní
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 1. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 05. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dnes vás čekají polibky pod rozkvetlou třešní. Pokud takový strom nebude po ruce, nezoufejte, líbání si přeci můžete užít i tak. Není důležitý strom, ale člověk, kterého líbáte...

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nastal vhodný čas, abyste se přiznali k něčemu, co vás trápí a nejste na to zrovna pyšní. Snadné to jistě nebude, ale žádný větší problém by vás postihnout neměl. Naopak, vaše upřímnost bude ceněna.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Vypadá to, že zanedbáváte své přátele, přitom oni jsou vám po ruce, kdykoliv je potřebujete. Naplánujte na dnes setkání, pozvěte je na návštěvu. Připravte pohoštění a proberte s nimi všechno, co mají na srdci.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Hvězdy prozrazují, že vás čeká příjemný den a bude se vám ve všem dařit. Večer přeje zábavě, zajděte si na dobrou večeři s přáteli nebo do kina. Potkáte člověka, jehož jste delší čas neviděli.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Horoskop vás nabádá, ať se chopíte všech nabízených příležitostí a nepolevujete ve svém úsilí. Konkurence se stane vaším hnacím motorem, neboť díky ní snáze přesvědčíte ostatní o svých kvalitách.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Neuspěchejte svá rozhodnutí, mohli byste si uškodit. Sežeňte si veškeré dostupné informace, až pak jednejte. Volný čas věnujte lidem, jichž si vážíte a je vám s nimi dobře.

Doporučené video: Horoskop o tom, co může být zhoubou pro jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Nehrajte si na milionáře, stejně tím na nikoho nezapůsobíte. Raději za naškudlené kačky vezměte svého miláčka na výlet a zajděte si na dobré jídlo.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hlídejte si pozorně věci, aby vám je někdo neodcizil. I když to bude bolet, nastal čas, kdy musíte oddělit skutečné přátele od těch, kteří to s vámi nemyslí upřímně.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Hvězdy vás nabádají, ať dbáte na disciplínu. Pamatujte, že opravdu nic nedostanete zadarmo. Pokud máte v plánu začít s novými aktivitami, dolaďte detaily a koukejte se do toho pořádně opřít.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Chybí vám důležitá věc, neboť jste se spoléhali, že to koupí někdo jiný z rodiny. Ale ouha! Domluva mezi vámi nějak selhala, tak se hlavně nehádejte...

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Horoskop říká, že nemáte přemýšlet nad dobrodružstvími, za nimiž vás lákají přátelé. Nyní byste se měli věnovat rodině. Podnikněte se svými blízkými něco zajímavého.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Pamatujte na své přátele, kteří vám naznačili, že mají nějaké starosti. Zavolejte jim, případně za nimi můžete vyrazit na návštěvu. Snažte se jim pozorně naslouchat, vyhněte se poučování a moralizování.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Související články

Další články