Denní horoskop na 8. května 2024: Vodnáři by měli méně utrácet, Raky čeká pohodička

Denní horoskop na 8. května 2024: Vodnáři by dnes měli méně utrácet
Zdroj: Pixabay

Denní horoskop nejen pro ženy na středu 8. 5. 2024. Přečtěte si aktuální denní horoskopy pro všechna znamení zvěrokruhu na webu Lifee.cz a zjistěte, co vám hvězdy připravily.

Jana Jánská
Jana Jánská 08. 05. 2024 01:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Horoskop vás nabádá, abyste tak moc neutráceli. Pořizování dražších věcí si pořádně promyslete, prostudujte si recenze, poraďte se s někým ohledně kvality a výhodnosti. Až pak se pusťte do nakupování.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Hvězdy prozrazují, že je sice pěkné, jaké zajímavé plány jste si připravili, ale nejdříve byste se měli zeptat svých blízkých. Opravdu stojí o to, co jste vymysleli? Ať neplýtváte energií zbytečně.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pusťte se do plnění úloh, které musíte odevzdat. Požádejte někoho o pomoc, nebudete-li si vědět s něčím rady. Ušetříte si tím spoustu starostí a námahy do budoucna a ještě se něco přiučíte.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Přestaňte kritizovat lidi okolo vás, některým už to začíná dost vadit. Nedivte se, že vám pak nemohou přijít na jméno. Zkuste radši někoho občas pochválit...

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Ačkoliv vás blízká osoba, již budete žádat o pomoc, odmítne, tak nakonec zjistíte, že šlo o pouhé nedorozumění. Musíte uznat, že vaše prvotní formulace byla dosti zmatená.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

V soukromí panuje naprostá pohodička, díky níž vás jen tak něco nerozhodí. Dokonce ani vlezlé otázky a rady některých příbuzných, kteří si zřejmě myslí, že všechno vědí úplně nejlépe.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pamatujte na to, že pokud jste si něco předsevzali, nesplní se to bez vašeho přičinění. Asi budete muset přehodnotit priority, jinak se nic nezmění. Nepřešlapujte jen na místě a odhodlejte se k činu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Hvězdy vás nabádají, abyste se drželi zpátky, inklinujete totiž k předvádění okázalých gest. Nakupování odložte na jindy, takto byste utratili hromadu peněz za zbytečnosti.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Měli byste stát za svým názorem, nebojte se proto argumentovat ve svůj prospěch. Vyplatí se vám to, podpoří vás někdo, od koho byste to vůbec nečekali...

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Horoskop vás nabádá, abyste byli maximálně disciplinovaní, jen tak zvládnete všechny povinnosti. Myslete také na druhé a snažte se být vstřícní. V budoucnu to oceníte.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Máte pocit, že v osobním životě sekáte jednu chybu za druhou. Nenechte se nikým vyprovokovat k neuváženému rozhodnutí, brzy byste toho litovali. Pozor si dejte také na pusu. Ne vše jde vzít zpět...

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Nemějte strach dát na vlastní pocity. Jestliže vám někdo nachystal hezké překvapení, nepodezřívejte dotyčného z postranních úmyslů. Raději si užívejte všech milých momentů, co přijdou.

Přečtěte si váš měsíční horoskop lásky ➔

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Zpěvák Radek Banga o bolestném dětství: S manželkou Veronikou prozradili, zda budou mít vůbec děti

Související články

Další články