Dobrodružství s dětmi: První letní dny se hlásí o slovo, vyrazte za dinosaury, motýly nebo na obří vodní skluzavku!

Už i malé děti, kterým se oči ještě vyvíjejí, by měly mít zajištěnou ochranu očí proti UV záření.
Zdroj: pixabay.com

Léto je konečně tu a my můžeme vyrazit vstříc dobrodružství. Děti jistě ocení pestrý výběr možností, který jste pro vás připravili a vy si můžete být jisti, že se pobavíte také. Ať už se vrátíte v historii za obřími tajuplnými tvory, nebo si užijete den plný zábavy v obrovském světě plném hraček, čeká vás den, na který budete dlouho vzpomínat.

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 06. 2020 11:20

Jak smysluplně zabavit děti, aby se nenudily a mělo to nějaký smysl? Vezměte je za dobrodružstvím! Takový svět dinosaurů, motýlů nebo loutek je něco, co je bude bavit a ještě navíc vzdělávat. Pokud mají rádi triky a pokusy, pak ocení Muzeum fantastických iluzí známého kouzelníka Pavla Kožíška. V případě pěkného počasí si zajeďte do Mariánských Lázní, užijte si relax s drahou polovičkou a děti přihlaste do animačního klubu Coolonáda, kde se rozhodně nudit nebudou. Nebo si udělejte víkendový výlet na Moninec, který nabízí tolik aktivit pro celou rodinu, že byste je za jeden den těžko stihli.

Do druhohor za dinosaury

DinoPark Harfa Praha

Pokud si chcete udělat výlet do Prahy třeba za nákupy, a potřebujete na něco nalákat své ratolesti, DinoPark Harfa je jasnou volbou. Děti se zde vydají na dobrodružnou výpravu do druhohor, kde odkryjí dosud nepoznaný svět dinosaurů.  Budou se bavit a zároveň si odnesou nové poznatky o historii naší planety Země. V parku je navíc umístěno 3D Kino s trojrozměrným filmem vyrobeným speciálně pro DinoPark. V DinoParku je k dispozici občerstvení, dětská hřiště, parkování i DinoShop s dinosauřími suvenýry. Děti si budou hrát, tatínkové relaxovat a vzpomínat na dětství, no a maminky nakupovat a užívat si den po svém.

Z virtuální reality do pralesa za motýly

Hamleys Praha

Další pražskou atrakcí, kde se dá strávit celý den, je Hamleys. Spojte návštěvu tohoto magického světa plného her, hraček a senzačních atrakcí s procházkou po Václavském a Staroměstském náměstí bez turistů, nebudete litovat! První rozhodně absolvujte procházku, protože pak vaše děti z Hamleys jen tak nedostanete. Kromě nádherného kolotoče plného poníků, zrcadlového bludiště nebo laser gamu, díky kterému procestujete celý svět, budou nadšeni i z herny virtuální reality nebo českých památek postavených z Lega. Třešničkou na dortu je pak Motýlí dům ve spodním patře Hamleys.

Podívejte se King Kongovi do tlamy

Muzeum fantastických iluzí

Když už budete v centru Prahy, zastavte se také ve Vodičkově ulici v Galerii Myšák, kde na vás čeká dobrodružství v podobě Muzea fantastických iluzí. Vyzkoušejte kouzelnou židli nebo magickou místnost, která vás promění v trpaslíka nebo obra. Nechte se kouzelníkem vystřelit z děla nebo levitovat ve vzduchu. Vaše hlava se náhle ocitne na stole nebo si na vás pochutná King Kong. Slavný alchymista Edward Kelley vás kouzlem uvězní ve své středověké laboratoři a dinosaurus si vás ve svých pařátech odnese do hnízda. Prostě zážitek, který si vaše děti užijí každým douškem.

Vstupte do jedinečného světa Trnkových loutek

GASK

Udělejte si výlet do krásné Kutné Hory, kde kromě pamětihodností navštivte GASK, kde na vás až do 26. června čeká výstava génia animované tvorby Jiřího Trnky. Projděte se Trnkovou zahradou, seznamte se Broučky a postavami dalších důvěrně známých příběhů nejen pro děti.  V interaktivních expozicích navíc sami můžete vstoupit do děje.

Relaxace pro rodiče, zábava pro děti

Coolonáda

Animační klub Coolonáda v Mariánských Lázních je místem, kde se zábava, smích a nová přátelství potkávají s úlevou rodičů. Užijte si čas pro sebe, zatímco se profesionální animátoři a chůvy postarají o vaše nejmenší poklady, zabaví hravé školkové děti, nadchnou zvídavé školáky a vaše puberťáky přilepené k mobilu obohatí o cool zážitky. Relax, wellness, aktivní vyžití i romantika pro vás, zábava a aktivity pro zvídavé a neposedné děti, to je Coolonáda v Mariánských Lázních.

Víkend plný adrenalinu pro celou rodinu

Monínec

Pokud chcete vyrazit někam na víkend a rozhodně se nechcete nudit, pak pro vás je tu areál Monínec. Naleznete zde kromě skvělého hotelu, restaurace, bazénu i wellness a nejrůznější sportovní aktivity, při kterých se zabaví celá rodina. Za zmínku rozhodně stojí Aktivity park, který pro letošní léto představuje novou stometrovou maxi skluzavku. Další novinkou je obří kuličková dráha na místě zimního skiparku. Užít si můžete i lanový park, junior park, tubing, discgolf, lukostřelba, bungee trampolíny, indoor dětská herna, lanová dráha, horské koloběžky či elektrokola. V horkém počasí jistě potěší vodní aktivity v Pilském rybníku.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články