Proměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEX

Proměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEX
Zdroj: Cybex
Proměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEXProměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEXProměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEXProměňte ulici v přehlídkové molo. Pomůžou vám proslulé kočárky CYBEX+ 8 fotek+ 9 fotek

Čekáte miminko a řešíte, v čem ho budete vozit? Víte, co se stane, když se spojí špičková haute couture móda s dětským kočárkem? Ulice se promění v přehlídkové molo, které těm nejmenším dopřává maximální pohodlí a rodičům možnost s volností a bez kompromisů vyjádřit svůj osobitý styl, ať už je jím rozevlátá romantika nebo elegantní minimalismus.

Redaktor
Redaktor 21. 06. 2021 12:47

SIMPLY FLOWERS světově proslulé značky CYBEX, založené českým podnikatelem Martinem Pošem, je moderní pohádkou v reálném světě. Desítky květů, z nichž každý je díky speciální laserové technologii zcela jedinečný, zdobí konstrukci ikonických městských kočárků Priam a Mios, stříšku autosedačky Cloud Z nesoucí prestižní ocenění za bezpečnost i design, hřejivý fusak a módní přebalovací tašku.

Stylová elegance v malíku

Důmyslný cit pro detail se odráží i v každém produktu zvlášť – nožní opěrky u kočárků protkává něžná výšivka, prošívání ve tvaru květů zdobí polstrování autosedačky a zádových opěrek. S podvozkem a detaily v matné černé jde o kombinaci, která má stylovou eleganci v malíku a praktické pohodlí ve své DNA.

Cybex

Novou kolekci a zároveň svěží trend mezi kočárky představila značka CYBEX akorát včas před příchodem léta ve své nově otevřené vlajkové prodejně v srdci historického centra Prahy. Přivítat ji o víkendu přišly i slavné maminky, mezi nimiž zářila nadšením také tenistka Andrea Sestini Hlaváčková. „Pro mě je CYBEX srdcovka a od designu po funkčnost jeden z nejlepších baby produktů, co mě v mateřství provází každým dnem,“ prohlásila tenistka, která dceru Isabellu už od narození vozí v kočárku Priam z kolekce CYBEX by KK ve spolupráci s další slavnou Češkou, Karolínou Kurkovou.

Cybex

Tři barevná provedení

Přiťuknout si na květované ikony přišly osobnosti jako bývalá moderátorka a bloggerka Nikol Moravcová, influencerka Kristýna Schicková, moderátor Libor Bouček či sopranistka Markéta Fassati.

Nová kolekce SIMPLY FLOWERS je k dispozici ve třech barevných provedeních: Pale Blush, Nude Beige a Dream Grey. K dispozici je u vybraných prodejců. Více informací o kolekci najdete zde.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články