V neděli oslavíme Den otců: Dárky, které vykouzlí tatínkovi úsměv na tváři!

Autokratická výchova klade důraz na poslušnost. Opakem je liberální výchova, která dětem hojně dopřává vše, co chtějí, bez pravidel a hranic, poslušnost se nevyžaduje téměř vůbec.
Zdroj: Unsplash.com

Letos připadá mezinárodní Den otců na neděli 21. června. Na rozdíl ode Dne matek tento svátek není tak známý a je to škoda. I tatínkové si zaslouží trochu té pozornosti! A co pro ně bude víc než vaše přítomnost, radostné obličeje dětí a kvalitní dárky, které ho potěší? Nic!

Speciální projekt
Speciální projekt 17. 06. 2020 14:00

Den otců je tu a možná i vy váháte, čím tatínka obdarovat. S muži to totiž vůbec není snadné, někdy je vybrat pěkný a praktický dárek pro mužské pokolení nadlidský výkon. Vzali jste tedy tento úkol za vás a přinášíme tipy na dárky, se kterými byste mohli u tatínka zabodovat.

Slaďte celou rodinu pomocí zábavných ponožek

Ponožkovice

Sladit a zároveň pobavit otce i syna nebylo nikdy tak snadné. Klub Pánů z Ponožkovic, který posílá každý měsíc pravidelně svým členům do poštovních schránek nový ponožkový pár, má novinku. Ve vybraných měsících, a jedním z nich je právě červen, je možné pestrou zásilku obohatit o barevně ladící ponožkový pár či páry v libovolné dětské velikosti. Dojít vybrat svoji poštovní schránku se může stát mnohem zábavnější a zapojit můžete celou rodinu. Členství v Klubu Pánů z Ponožkovic můžete objednat on-line jako dárek na www.ponozkovice.cz. Přidat můžete i vzkaz.

Členové Klubu se mohou těšit na pravidelný měsíční přísun pestrobarevných, unikátních ponožek, které nemá nikdo na světě. Kombinace barev a vzoru se nikdy neopakuje. Ponožky navíc nejsou k dostání mimo Klub. To tvoří jistou exkluzivitu a specifickou komunitu, do níž patří muži, kluci, páni, kteří se umí nadchnout a každý nový den začínají zvesela.

Revoluce v holení přichází i k nám

Gillette

Značka Gillette před pár dny uvedla na český trh svůj první holicí strojek s vyhřívanými břity. Tato hi-tech novinka poskytuje během holení neustálý pocit tepla prostřednictvím inovativních vyhřívaných břitů, které plně nahradí přikládání horkého ručníku na tvář. Pokud tedy chcete pro tatínka nějakou novinku, zde máte skvělý tip. Navíc máte jistotu kvality, protože značka Gillette už více než 115 let dává světu produkty s precizní technologií a bezkonkurenčním výkonem.

Relax bez dětí v lázních

Coolonáda

Zajeďte si se svou drahou polovičkou do Mariánských Lázní. Nejen, že je toto lázeňské městečko malebné, ale navíc se zde nachází animační klub Coolonáda, který vás zbaví dětí na celý den. Ty se budou bavit díky pestrému programu od školkových dětí až po puběrťáky. Každý si přijde na své. Vy zatím můžete lenošit v některém z wellness center, projít se po kolonádě a v neposlední řadě si dopřát něco dobrého k jídlu a pití bez dětského křiku a mlaskání. Dopřejte tatínkovi takový relax, jaký si už dlouhou dobu zaslouží! A vy také. To je bez debat.

Užívejte harmonii a klidný život

Svět minerálů

Pokud chcete, aby tu s vámi tatínek byl co nejdéle v duševní pohodě a harmonii, pořiďte mu náramek z minerálů. Velmi vhodná je kombinace lávy a hematitu, která silně pomáhá odrážet psychické i fyzické útoky a podporuje celkový stav organismu. Nositeli dodává životní energii a současně uklidňuje. Posiluje pozitivní emoce, jako jsou radost, optimismus nebo naděje. Pokud tedy něco provedete a váš tatínek bude mít na ruce náramek z lávových kamenů, máte velkou šanci, že to schytáte méně než bez něj.

Ať tatínek neztratí svou mužnost

Naturamed

Hladina mužských hormonů klesá u všech mužů starších 30 let. Úbytek se projevuje postupně nedostatkem energie, špatnou náladou nebo celkovou únavou. Pořiďte tedy tatínkovi doplněk stravy ProMan Plus, který je vysoce kvalitní přírodní produkt z Norska. Dvanáct pečlivě vybraných ingrediencí pracuje v per­fektní součinnosti pro dosažení maximálního efektu. Podporují celkovou mužskou výkonnost, smyslnost a energii.

Klíčové doplňky stravy pro jeho zdraví

Naturamed

Věděli jste, že průměrný Čech konzumuje v průměru o 50 % méně ryb, než je průměr na člověka v Evropské unii? V porovnání s Norskem je to dokonce 4x méně! Ryby však obsahují Omega-3 mastné kyseliny, látky, které si naše tělo neumí samo vytvořit. Přitom jsou omega-3 pro nás a náš metabolismus naprosto klíčové. Mají prokazatelně pozitivní efekt nejen na správnou funkci očí, mozku a srdce. Dopřejte tedy tatínkovi doplněk stravy OmegaMarine Forte+, který obsahuje nejčerstvější rybí olej na světe, který ho udrží ve formě ještě hodně dlouho.

Dejte tatínkovi něco zub

Kotányi

Láska prochází žaludkem. To je prostě fakt. A proto je nejlepší dárek pro všechny tatínky něco dobrého na zub. Grilovací sezóna se sice letos přihlásila o slovo o něco později, ale naštěstí je tu a vy tak můžete začít s rodinnými grilovačkami. Potěšte tedy tatínka novinkami od Kotányi SPICE UP MY POTATO. Jedná se o dokonale vyvážené směsi, které povznesou brambory na famózní delikatesu. Vybírat můžete ze tří druhů – ORIGINAL STYLE, FARMER STYLE a SWEET POTATO. Poslední směs je určena pro  sladké brambory neboli batáty,které  jsou trendy superpotravinou. Pochází ze střední Ameriky a v USA mají v jídelníčku své místo jako u nás knedlíky. I když oproti těm mají spoustu výhod. Jsou velice zdravé, bohaté na vitaminy C a B6 a prý dokonce pomáhají proti nespavosti a depresím. Další novinky a dokonalé recepty sledujte na FB profilu. Kořenící směsi Kotányi jsou k dostání v Makru, Albertu nebo Globusu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články