Piškot s meruňkovými povidly a ovčím tvarohem: Suroviny: • 4 bio vejce • 4 lžíce cukru • 4 lžíce hladké bio mouky • 4 lžíce ovčího bio tvarohu • 4 lžíce meruňkových bio povidel. Postup: Vejce vytlučeme a oddělíme dobře žloutky a bílky. Bílky a dvě lžíce cukru vyšleháme do sněhu. Žloutky a zbývající dvě lžíce cukru vyšleháme do bledého krému. Opatrně obě hmoty spojíme a promícháme s moukou. Hmotu nalijeme do dortové formy vyložené pečicím papírem a pečeme při 180 °C dozlatova. Hotový piškot necháme vychladnout a podélně rozřízneme, naplníme ovčím tvarohem a meruňkovými povidly a obě poloviny korpusu zase spojíme. Podáváme jako lehký dezert. Zdroj: www.peprconsulting.cz