Sýrový dort s houbami, recept: Suroviny: listové těsto 40 g másla z La Formaggeria Gran Moravia 50 g mouky ¼ l mléka 200 g nastrouhaného sýru Gran Moravia z La Formaggeria Gran Moravia 2 vejce 150 g hříbků nakrájených na malé kousky sůl. Postup: Vyložte listovým těstem zapékací formu a připravte si náplň. Rozpusťte máslo, přidejte mouku a špetku soli a připravte zápražku. Přidejte horké mléko a nechte pár minut povařit, poté přidejte nastrouhaný sýr a nakrájené houby. Nakonec vmíchejte 2 žloutky a následně sníh ze 2 bílků. Náplň nalijte na listové těsto, zatočte okraje těsta a dejte péci do trouby rozehřáté na 180 stupňů na asi 25 minut. Zdroj: La Formaggeria Gran Moravia