Cloudy Bubbles Jednoduchý koktejl, který díky přidaným bublinám okouzlí hlavně hosty vánočních večírků, ale zároveň se hodí i k domácí pohodě. Pětinásobný Barman roku Martin Vogeltanz se při jeho vymýšlení nechal inspirovat oblíbenými a snadno dostupnými podzimními surovinami, jako je jablečný mošt a skořice, které doplnil šumivým vínem pro zjemnění chuti. Pokud si dáváte zrovna pauzu od alkoholu, vyzkoušejte verzi bez rumu a s nealkoholickým Bohemia Sektem. • 2 cl světlý rum • 1 cl medová voda • 5 cl jablečný mošt • 5–6 cl Bohemia Sekt demi sec • Sušené jablko a skořice na ozdobu Postup: V kalíšku se středně teplou vodou rozpustíme lžičku medu v poměru 1:1. Připravenou sklenici na stopce naplníme ledem. Postupně přiléváme světlý rum, jablečný mošt a medovou vodu. Do hotového základu pomalu doléváme Bohemia Sekt demi sec. Nápoj opatrně promícháme tak, aby se všechny ingredience spojily. Na závěr dozdobíme plátkem sušeného jablka a skořicí. Tip barmana Martina Vogeltanze: Pro dosažení originální chuti koktejlu se určitě vyhněte použití jablečného džusu, který má jinou konzistenci i příchuť než mošt. Zdroj: Bohemia Sekt