Salát s kuskusem a malinami Suroviny: 350 g kuskusu 600 ml vroucího kuřecího či zeleninového vývaru 200 g fety 2 okurky 4 jarní cibulky 300 g malin 50 g opražených piniových semínek natrhaných lístků z 1 svazku bazalky nastrouhanou kůru z 1 biocitronu 1 lžíce bílého vinného octa 1 lžíce balzamikového octa 4 lžíce extra panenského olivového oleje šťáva z 1 citronu sůl pepř Postup: 350 g kuskusu dejte do mísy a přelijte 600 ml vroucího kuřecího či zeleninového vývaru. Zamíchejte, přiklopte a nechte stát, aby se tekutina vstřebala. Promíchejte, aby zmizely hrudky. Přidejte 200 g fety, nakrájené či rozdrobené, 2 okurky, na tenká kolečka, 4 jarní cibulky, na šikmé plátky, 300 g malin, přebraných a opláchnutých, 50 g opražených piniových semínek, natrhané lístky z 1 svazku bazalky a nastrouhanou kůru z 1 biocitronu a opatrně promíchejte. 1 lžíci bílého vinného octa, 1 lžíci balzamikového octa, 4 lžíce extra panenského olivového oleje, šťávu z 1 citronu, sůl a pepř prošlehejte. Dresinkem zalijte salát a podávejte. Zdroj: Instagram