Mořské ryby na čabajce Suroviny: 2 lžíce olivového oleje + extra k servírování 100 g pikantní čabajky AExc, pokrájené na kolečka 500 g brambor, pokrájených na plátky 2 lžičky sušeného tymiánu 6 lžic suchého bílého vína 150 ml zeleninového vývaru sůl, pepř 2 vetší hrsti cherry rajčat AQ, přepůlených 4 filety z mořských ryb AQ 40 g bazalky AQ Postup: Rozpalte velký hrnec s poklicí, dejte do něj olej a kolečka čabajky. Smažte asi dvě minuty, aby se klobása rozvoněla. Přidejte brambory a lžičku sušeného tymiánu. Vmíchejte bílé víno, přiklopte a nechte deset až patnáct minut vařit, aby brambory pěkně změkly. Podle potřeby dolévejte vývar. Promíchejte, aby se vše krásně spojilo, a podle chuti osolte a opepřete. Poté dejte do hrnce i cherry rajčata a polovinu bazalky, navrch položte rybí filety osolené z obou stran, posypejte lžičkou tymiánu, přiklopte a vařte dalších pět minut. Servírujte se zbylou bazalkou, pokapané olivovým olejem. Zdroj: Albert