Boží způsob, jak naporcovat meloun, abychom po snědení neměli ulepené ruce

Melounové měsíčky sice vypadají dobře, ale zanechávají ulepené ruce a ústa.
Zdroj: Authoritynutrition.com
Jdeme na to: 1. Ostrým nožem odkrojíme konce melounu.2. Rozkrojíme meloun v půli.3. Otočíme polovinu melounu dužinou k prkénku a nakrájíme ji na zhruba pěticentimetrové proužky.4. Otočíme meloun o 90 stupňů a opakujeme krok číslo 3.+ 1 fotka+ 2 fotky

S příchodem léta se do regálů kutálí i šťavnaté vodní melouny. Jejich vodnatost na ně však zároveň uvaluje jistá omezení – zdráháme se je podávat na pikniku nebo formální slavnosti, protože tečou. A my pak nevíme, co s ulepenýma rukama. Server INSIDER ale sdílel porcovací techniku, díky které si sladkou červenou dužinu vychutnáme i bez nepořádku kolem. Pokračujte v galerii.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 29. 05. 2017 10:02

Zdroj: INSIDER

Leona Machálková touží po nové lásce: O deset let mladšího bych zvládla, chci ještě něco zažít

Leona Machálková touží po nové lásce: O deset let mladšího bych zvládla, chci ještě něco zažít

Související články

Další články