Malovaný poklad v hrnku kávy. Jihokorejec povyšuje latté art na umění hodné výstav

Jednu Hvězdnou noc od Van Gogha, prosím!
Zdroj: Kangbin Lee/Boredpanda.com
Malovaný poklad v hrnku kávy. Jihokorejec povyšuje latté art na umění hodné výstavMalovaný poklad v hrnku kávy. Jihokorejec povyšuje latté art na umění hodné výstavMalovaný poklad v hrnku kávy. Jihokorejec povyšuje latté art na umění hodné výstavMalovaný poklad v hrnku kávy. Jihokorejec povyšuje latté art na umění hodné výstav+ 11 fotek+ 12 fotek

Objednáte-li si v kavárně latté, to poslední, co byste na jeho hladině čekali, by byl Van Goghův slavný obraz Hvězdná noc. Nebo Malého prince. Stát se to ale může, bude-li vás obsluhovat Kangbin Lee.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 02. 06. 2017 15:11

Tento Jihokorejec povyšuje tolik populární latté art na umění hodné výstav či galerií. Zatímco ostatní baristi se s mléčnou pěnou teprve učí čarovat a rozveselují své hosty obrázky srdcí či lístků, Lee vystřihne africkou savanu se všemi stíny a odrazy světla. Nebo Růžového pantera.

Při pohledu na poklady v kávových šálcích lze snadno pojmout podezření, že si autor pomáhá Photoshopem. Není známo, jak přesně obrazy na hladinách tvoří. Snad aby smazal veškeré pochybnosti, zveřejnil barista alespoň video ze vzniku několika děl.

To nic nemění na tom, že jeho talent šokuje. Kdo by jen řekl, že hladina něčeho tak pomíjivého, jako je čerstvě uvařená káva, může posloužit coby malířské plátno?

Podívejte se na excelentní práci Kangbina Leeho v galerii.

Zdroj: BoredPanda

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články