V Chicagu otevřeli první Nutella restauraci na světě. Návštěvník si prý připadá jako v obří sklenici s pomazánkou

Nechybí klasika v podobě waflí či palačinek.
Zdroj: Chiacgo.eater.com
Jakmile projdete pod obřím názvem, vaše blízká budoucnost budiž zpečetěna. V této restauraci (díkybohu?) neuniknete snad nejoblíbenější sladké pomazánce světa – Nutelle.První nutellová restaurace otevřela 31. května v Chicagu a každým detailem odkazuje na pověstný lískooříškový krém.Interiér je laděný do krémových odstínů a strop jako by pokrývala vrstva Nutelly.Lustry ve tvaru květů a jehněd zase odkazují na květenství lísky.+ 5 fotek+ 6 fotek

Představte si, že jste uvnitř obří sklenice Nutelly. Omdlíváte blahem? Pak byste měli (s doprovodem) zavítat do chicagské ulice Michigan Avenue. Otevřeli tu vůbec první Nutella restauraci na světě. A návštěvník si prý v ní skutečně připadá, jako by se ocitl v nutellové lázni.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 07. 06. 2017 17:00

Pomazánka se vlní i na stropě. Zbylý interiér zase spouští chutě krémovými prvky. A nechybí ani odkaz na vůbec nejdůležitější ingredienci – ze stropu visí lustry ve tvaru lískového květu.

„Chtěli jsme vytvořit svět Nutelly pro naše příznivce, který by skutečně zachytil podstatu značky – ne jen v servírovaných pokrmech, ale celkovém zážitku od chvíle, kdy vstoupíte do prostoru,“ uvedl vedoucí marketingu severoamerické odnože značky Noah Szporn.

Nu dobře, nebudeme to protahovat. Tento článek jste si s největší pravděpodobností rozklikli, abyste zjistili, zdali je nutellová restaurace opravdovým lískooříškovým rájem. Je.

Poroučit si tu můžete snad všechny klasiky, od palačinky a wafle s Nutellou po toast či plněný croissant.

Pro hardcore fanoušky přichystali provozovatelé nutellové fondue (však víte, kotlík plný Nutelly). Nebo návykovou zmrzlinu.

Najedí se tu ale i doprovody milovníků Nutelly, co sladkému krému neholdují. V menu najdou třeba sezónní salát či panini. Pochopitelně servírované s lískovými oříšky. Či ovocný salát s řeckým jogurtem. Nutellovou zálivku potenciálně mohou odmítnout. Ale dává to smysl?

Restaurace otevřela 31. května. Můžeme jen doufat, že se osvědčí. A že společnost Ferrero uvažuje o dalších pobočkách.

Projděte se nově otevřenou restaurací alespoň virtuálně v galerii. 

Zdroj: Food Envy

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články