Průvodce redakčním testováním

Průvodce redakčním testováním
Zdroj: Lifee.cz

V naší redakci pravidelně testujeme různé produkty i služby. Ty vždy hodnotíme na základě několika kritérii, která jsou určená podle toho, o jaký výrobek se jedná. Například u krémů hodnotíme jeho vůni, vstřebatelnost, velikost, design balení, složení a zejména jeho účinnost. Testování probíhá vždy po nezbytně nutnou dobu, tak aby se projevily požadované výsledky. Hodnocení má podobu hvězdiček. Maximální počet hvězdiček je pět, minimum je jedna.

Redaktor
Redaktor 27. 05. 2019 16:35

Excelentní

Lifee.cz

V případě, že byl produkt oceněn maximálním možným ohodnocením, není mu takřka co vytknout. Výrobek bezvadně splňuje všechna předepsaná kritéria a dokonce nabízí i něco navíc oproti jemu podobným produktům. Nejvyšší hodnocení se uděluje opravdu jen zřídka, a ten kdo ho dostane, se jím může právem pyšnit.

Velmi dobré

Lifee.cz

Produkt nadprůměrně splňuje stanovená kritéria a ve své třídě patří mezi lepší produkty, něž nabízí konkurence. Oproti konkurenci stále nabízí některé výhody, které ho dělají jedinečným a určitě stojí za doporučení. I přesto, že by se při hodnocení dalo vytknout pár drobností, jeho klady výrazně převyšují negativa.

Dobré

Lifee.cz

Při tomto hodnocení si produkt zachoval svoji tvář, ovšem nedá se říct, že by byl ve své třídě něčím výjimečným. Jedná se o průměrné hodnocení výrobku, který nijak zvlášť nezklamal, ale ani neohromil. Nicméně i tak si zaslouží naše doporučení. Jeho koupí nic nezkazíte.

Ujde to

Lifee.cz

I přes veškerá negativa se na produktu dají najít pozitivní vlastnosti, které by mohly zákazníka zaujmout. Při tomto hodnocení je nutné brát zřetel zejména na individuální potřeby každého zákazníka. Pokud výrobek splňuje to, co je po něm osobně vyžadováno, stojí za zvážení, zda si ho pořídit. Rozhodně však není vhodný pro širokou veřejnost.

Nedoporučujeme

Lifee

Hodnocení jednou hvězdičkou je vůbec to nejnižší, které lze dostat. Výrobek nesplnil požadavky hodnocení a v podstatě se na něm nenašlo nic pozitivního, co by se dalo vyzdvihnout. V tomto případě je doporučeno si takový produkt nepořizovat.

Produkt na základě redakčního testování získává od redakce razítko s hodnocením, které může zveřejnit na svých oficiálních stránkách.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články