Originální jména dětí našich hokejistů: Pastrňák má dceru Freyu Ivy, Gudas vychovává Frídu, Elvíru, Kvída a Leontýnku

Originální jména dětí našich hokejistů: Pastrňák má dceru Freyu Ivy, Gudas vychovává Frídu, Elvíru, Kvída a Leontýnku
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Hokejista Michal Kempný s rodinou. Jeho partnerkou je modelka Nicola Mináriková, mají spolu syna Adama.Hokejista Michal Kempný s rodinou, synem Adamem a modelkou Nicolou Minárikovou. Modelka Nicola Mináriková během přehlídky  Victoria's Secret v roce 2013.Modelka Nicola Mináriková, partnerka hokejisty Michala Kempného.+ 29 fotek+ 30 fotek

Česká hokejová reprezentace zažívá úspěchy také mimo ledovou plochu. Mnozí z našich reprezentantů jsou šťastní tátové od rodin, kteří svým dětem neváhají dávat na české prostředí originální jména. Hokejový útočník David Pastrňák (27) například svoji vymodlenou holčičku pojmenoval Freya Ivy a v červnu oslaví první narozeniny. Hokejový obránce Radko Gudas (33) má s manželkou Bárou děti hned čtyři -  Frídu (2,5), Elvíru (4), Kvída (7) a Leontýnku (9). Jak jsou na tom jejich kolegové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 23. 05. 2024 20:00

Hokejový obránce Michal Kempný (33) má s partnerkou, modelkou Nicolou Minárikovou, syna Adama (3). Útočník hokejové reprezentace Dominik Kubalík (28) se stal otcem teprve nedávno. Dceru Miu přivedla na svět jeho manželka Klára teprve začátkem května roku 2024. Kapitán hokejové reprezentace Roman Červenka (38) má zase syna Denise (11) se svou manželkou, Miss World 2010 Veronikou Machovou (33). Jaké zajímavé rodinné příběhy se v české hokejové reprezentaci "našim hochům" udály?

David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou přišli o dítě

Hokejový útočník David Pastrňák (27) prožívá šťastné životní období po boku přítelkyně Rebeccy Rohlsson. Vytoužená holčička Freya Ivy Pastrňák se páru narodila 9. června 2023, téměř dva roky poté, co prožili velkou tragédii. 17. červena 2021 se totiž Davidovi a Rebecce narodil syn Viggo Rohl Pastrňák, který za šest dní zemřel. "Shlíží na nás anděl a říkáme mu syn. Navždy tě budeme milovat," vzkázali přes sociální sítě.

Holčičku Freyu Ivy později hokejista přivítal na svět společně se zástupem fanoušků na svém Instagramu. „Freya Ivy Pastrnak už je na světě. Snili jsme o tomto momentu dlouho a já nemůžu být pyšnější na moje dvě krásné holky. Už se nemůžu dočkat, až se budu dívat, jak budeš naší nugetce tou nejlepší mámou,“ vysekl Pastrňák poklonu své životní partnerce Rebecce.

Radko Gudas má s manželkou Bárou čtyři děti

Hokejový obránce Radko Gudas (33) vychovává s manželkou Bárou hned čtyři potomky. Zajímavostí přitom je, že (skoro) každé jeho dítě přišlo na svět v jiném státu - podle toho, kde Gudas právě profesně působil. Holčička Frída (2,5) se tak narodila na Floridě, Elvíra (4) ve Washingtonu, syn Kvído (7) ve Philadelphii a nejstarší dcera Leontýnka (9) ve floridské Tampě. „Vtípky na to, že se nám narodilo miminko v každém klubu, kde jsem hrál, slýchávám často,“ smál se Gudas v rozhovoru pro Blesk.

Nezastírá, že si velkou rodinu přál, protože s manželkou oba pocházejí z vícero dětí. „My neplánujeme. Ani nemohu říct, že bychom si nalajnovali, že budeme mít čtyři potomky,“ odhaluje Gudas, který domov buduje mimo americkou Floridu také v Česku, konkrétně v Berouně, kde pro svoji rodinu postavil dům.

Na fotografie našich hokejistů s jejich půvabnými partnerkami, manželkami a matkami jejich potomků se můžete podívat v naší fotogalerii.

Moderátorka Soňa Porupková prodělala rakovinu kůže: Na podezřelé znaménko mě upozornila až maskérka

Moderátorka Soňa Porupková prodělala rakovinu kůže: Na podezřelé znaménko mě upozornila až maskérka

Související články

Další články