Poslední sbohem Carol z Kroku za krokem: Manžel nechal Suzanne Somers pohřbít v pohorkách s dojemným vzkazem

Alan Hamel
Zdroj: Profimedia
Producent Alan Hamel a herečka Suzanne Somers byli svoji od roku 1977. A ani po padesáti letech vztahu je vzájemná láska neopouštěla. S radostí ji demonstrovali na každé společenské akci, kam vyrazili.Alan se proto rozhodl pohřbít svoji choť v pohorkách, které jí nechal ušít na míru a napsal na ně osobní vzkaz.A to vzdor faktu, že seriálová Carol patřila k velkým milovnicím lodiček od Manola Blahnika, vlastnila snad každý existující model.Ono se to totiž nezdálo, ale Suzanne vedle nesporné lásky ke glamouru zbožňovala také horskou turistiku.+ 2 fotky+ 3 fotky

Ve velmi netradiční obuvi nechal producent a moderátor Alan Hamel (87) pohřbít svoji milovanou manželku, herečku Suzanne Somers. Ačkoliv představitelka Carol ze seriálu Krok za krokem milovala luxusní lodičky, v rakvi spočinula v pohorkách. A Alan měl k tomu moc dobrý důvod. Zprávu přinesl magazín People.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 06. 12. 2023 05:30

"Suzanne dlouho neměla na míru šité boty na horskou turistiku, tak jsem jí obstaral jedny pohorky od Timberlandu," nechal se slyšet Hamel pro magazín People. "Aby ale neměla ledajaké, napsal jsem jí na ně pár slov, která do jisté míry vystihovala náš život. Pro Suzanne to byl velmi osobní dárek, a tak jsem jí je nechal obout i na poslední cestu," vysvětlil moderátor.

Pohřeb v lodičkách by nebyl tak osobní, míní Hamel

Seriálová Carol zemřela 15. října letošního roku po krátkém boji s rakovinou plic. Její muž přiznal, že měla doma snad všechny modely lodiček od Manola Blahnika, takže ho nejprve napadlo, že by ji pohřbil v jednom z nich. Jenže záhy mu to nepřišlo jako nejoriginálnější nápad. "Bylo by to předvídatelné, ale nikoli osobní," poukázal.

A tak nakonec zvolil obuv, kterou čekal jen málokdo. Suzanne by nicméně jeho krok pochopila a zřejmě s láskyplným úsměvem přivítala. "Kdykoliv si obouvala pohorky Timberlands, říkala, že si obouvá mě a že ty boty ji ochrání," ozřejmil Hamel.

Suzanne Somers milovala horskou turistiku

Ač se to moc neví, Suzanne byla velkou milovnicí turistiky. S manželem přes padesát let bydleli na úpatí hor, a tak si postupem času vyvinuli rituál, který opakovali, kdykoliv to jen bylo možné. Ráno vyrazili do kopců, vyšplhali až nahoru, kde se nacházel potok a uprostřed něj plochá skála.

"Když jsme tam přišli, což nám obvykle zabralo dvě hodiny, ta skála už byla vyhřátá od ranních paprsků," vzpomíná Hamel. "Dali jsme si na ní oběd, pak tam hodinu seděli, než jsme vyrazili na cestu zpátky a do práce," poukázal Hamel, který svou milou pořád bolestně postrádá. I proto se s ní celá rodina loučí na etapy. Zatím poslední vzpomínkový večer uspořádala 30. listopadu a další je v plánu tento týden.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články