Jak najít chlapa a zasnoubit se do 4 měsíců podle expertky, které se to povedlo

Opravdu víte, koho hledáte?
Zdroj: Aliceche.com

Podbízivý titulek? Ani trochu. Tento článek je postaven na zkušenosti skutečného člověka. Co víc, je jím koučka v oblasti rande Madeleine Mason. Stejně zaměřenou společnost PassionSmiths založila jako single – a následováním vlastních doporučení je nyní, po čtyřech měsících, šťastnou snoubenkou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 05. 2017 19:51

„Vztahoví experti běžně nachází svou životní lásku a pak všem říkají, jak to udělali. Já jsem na to šla opačným způsobem – udělala jsem, co říká ,teorie‘, a vyplatilo se,“ prozradila deníku The Independent. „Jednoduše jsem vzala svou vlastní medicínu, ačkoliv to nebylo vždycky jednoduché.“

Čtyřicetiletá Mason začala randit se svým snoubencem Christopherem v prosinci 2016. Méně než čtyři měsíce nato už na prsteníčku nosila zásnubní prsten, který jí partner navlékl na romantickém výletu do Itálie.

„Ačkoliv není pro každého, manželství je pro mě důležitě, takže když jsem potkala správného (perfektního) muže, který sdílel tuto hodnotu, zasnoubení se zdálo jako přirozená cesta.“

Toužíte po podobném příběhu? Podle Mason si musíte svého prince detailně „namalovat“. 

Independent.co.uk

Abyste toho docílili, vytvořte si poznámky k následujícím čtyřem bodům. Čím podrobnější budete, tím se vaše šance zvýší:

1. Zapište tři nejdůležitější hodnoty, které u protějšku hledáte.

(Například laskavost, moc, peníze, zdraví, inteligence, benevolence, srdečnost, otevřenost či kreativita.)

2. Zkuste popsat svou představu o ideálním manželství.

(Žijete na venkově? Toužíte po manželství a dětech? Preferujete tradiční rodinný způsob života, nebo jste spíš kočovník?)

3. Ujasněte si písemně, jaký typ vztahu hledáte.

(Pokud jen občasné randění, můžete napsat něco jako: „Líbil by se mi někdo vlídný, vtipný a kulturně čilý, ale ne způsobem, že pro něj bude vrchol návštěva KFC. V tuhle chvíli nic vážného nehledám, ale bylo by hezké se mazlit s někým jedinečným.“)

4. Zmiňujte se o výše uvedených preferencích v konverzaci s novými nápadníky. Budou tak lépe vědět, na čem jsou. Nebo poznámky zahrňte do svého profilu na online seznamkách.

Pexels.com

Mason mezi důležitými hodnotami uvedla soucit, humor a autentičnost. Typ vztahu specifikovala zmínkou o manželství s flexibilním městským životem.

Do svého bia napsala konkrétně toto:

„Brunetka, oříškové oči, štíhlá s jemnými křivkami, vlastní zuby a vlasy (nikdy nevíš). Fotky nedávné. Soucítění, Ted Talks, Mad Murdcoh, káva, smích, syn, Ikigai, start-upy, psychologie, networking, mazlení, dlouhé polibky. Hledám vážný vztah s nekuřákem výrazně lepším než je zbytek. Ne pro zábavu ani sex. Jsi to ty? :)“

Jakého muže nebo ženu hledáte vy? Zkuste si takový přehled vytvořit. Hned se vám potenciální partneři budou selektovat lépe.

Zdroj: The Indpendent / PassionSmiths

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články