Pokud dělá váš partner těchto 10 věcí, je čas ho vyměnit

Bojíte se ho? Je čas odejít!
Zdroj: Pixabay
Důležitá je partnerská pohodaSexuální život už není co býval?Baví historkami o vašem intimním životě kamarády? Ruce od něj!Bojíte se ho? Je čas odejít!+ 1 fotka+ 2 fotky

Vztah není jen o pusinkách a dnech zalitých sluncem. Každý z nás asi ví, že i ten nejzamilovanější pár si umí pěkně vjet do vlasů. Někdy to není na škodu. Plodná a smysluplná hádka totiž umí pročistit vzduch.

Petra Járková
Petra Járková 23. 07. 2018 08:48

Pojďte se s námi ale podívat na ty nejzásadnější typy chování mužů, které by vám měly napovědět, že byste setrvávání v takovémto vztahu možná měly ukončit.

Obviňuje vás ze svých neúspěchů

Tato vlastnost ukazuje na partnerovu nevyzrálost. Takový člověk není schopný převzít odpovědnost za své chování a vy si můžete být jisté, že svou chybu nikdy neuzná.

Je vám nevěrný

Pokud si váš protějšek píše s cizí atraktivní osobou, mívá občasné divné telefonáty a nepravidelné pochybné schůzky, pak je reálná nevěra jen otázkou času.

Omezuje vás v zálibách

Rády byste si po práci chvíli četly, šly na kafe nebo třeba zacvičit a nemůžete, protože vám partner dělá scény nebo vám to zakazuje? Pak si dejte pozor na psychické týrání, tím to totiž jen začíná.

Je nepříjemný na vaše přátele

Když s vámi začal chodil, věděl, s kým se stýkáte. Pokud má tedy s výběrem vašich přátel problém, ruce pryč od něj. Pamatujte, že přátele máte jen jedny a vztahů za celý život bezpočet.

Vypráví o vašem soukromí

Muži se prostě rádi chlubí kamarádům se svými zářezy, úspěchy nebo třeba i kvalitou sexu. Pokud si však dělají z vašeho sexuálního života legraci, je to už přece jen na pováženou.

Ubližuje zvířatům

Kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi! Toto pravidlo většinou platí a vy byste se pak mohly divit, kdybyste v obyčejné hádce kvůli banální věci dostaly třeba facku.

Lže o maličkostech

Lež je prostě špatná v každém smyslu. Možná by se dalo diskutovat o milosrdné lži, ale o té my se tady samozřejmě nebavíme.

Ponižuje vás na veřejnosti

Pokud si z vás dělá legraci, vytýká vám různé věci nebo vás dokonce zesměšňuje před jinými lidmi, značí to pouze jeho zakomplexovanost a slabost.

Stále vám připomíná minulost

Připomíná vám při každé příležitosti to, co jste kdy udělaly špatně nebo se vám nepovedlo? Pak má tendenci shazovat vaši osobu a libuje si v tom, když vám něco může dát sežrat. Takový vztah prostě nemá smysl.

Nechce řešit aktuální problémy

Strkat hlavu před problémy do písku umí každý, ale konstruktivně je řešit, to zvládá jen málokdo. Důležité však je, abyste se vy i váš partner snažili najít společné řešení aktuálních problémů a nezavírali před nimi oči.

Pokud vidíte svého partnera ve více výše zmíněných bodech, raději si dobře promyslete, zda vám vztah s ním stojí za to. Pamatujte si, že „pro jedno kvítí slunce nesvítí“ a raději si běžte udělat pěkný den někam k vodě, do parku, kavárny nebo třeba vyrazte na festival, kde máte spoustu možností potkat toho pravého.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články