SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior Kvintesence přepychové relaxace

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace
Zdroj: Spirit Hotel Thermal Spa
SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace    SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace    SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace    SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace    + 8 fotek+ 9 fotek

Spirit Hotel Thermal Spa je synonymem nejvyšší úrovně luxusní relaxace. Pětihvězdičkový superior wellness hotel se nachází v malebném prostředí věhlasného lázeňského městečka Sárvár mezi sedmi jezery. Hotel Spirit, který byl v roce 2023 vyhlášen nejlepším luxusním hotelem na světě v přírodě, poskytuje špičkové lázně a kulinářské zážitky.  Dopřejte si znovuzrození v novém ročním období a ponořte se do požitků. 

Komerční sdělení
Komerční sdělení 25. 03. 2024 13:29

Načerpání nových sil deluxe

Hotel Spirit Thermal Spa nabízí pohádkové prostředí daleko i od hluku maloměsta, kde si můžete skutečně odpočinout. Pětihvězdičkový zážitek zahrnuje nadčasovou eleganci, moderní design, exkluzivní atmosféru, prvotřídní služby a jedinečné, na míru šité chvíle. Kromě toho se o prožití nezapomenutelných dní postará vřelá pohostinnost hotelového personálu.

V hotelu Spirit je neustále v harmonii pět živlů - země, voda, oheň, vzduch a duše, to je Spirit. Přírodní barvy, vodní zážitky, vibrující a vzdušný prostor a harmonie těla a duše vytvářejí magické kouzlo.

Pokoje na míru specifickým potřebám

Chcete si vyzkoušet, jaké to je relaxovat v klidu zenových zahrad? Nebo si přejete strávit čas mezi květinami? Cítíte se lépe, když jste obklopeni zářivými barvami? V hotelu Spirit si sami vyberete pokoj nebo apartmá, ve kterém chcete bydlet. Ke svým 15. narozeninám dal hotel dárek svým hostům: ve spolupráci s renomovanými maďarskými interiérovými návrháři bylo vytvořeno pět různých typů pokojů, ve kterých dominují unikátní barevné kombinace a styly, protože každý se cítí dobře v jiném prostředí. Každý typ pokoje má balkon, v některých je kulatá postel v orientálním stylu, fantasy koutek a vířivka. Jelikož jsme si vědomi důležitosti času stráveného v ložnici, důraz klademe na přírodní materiály, pohodlí, jedinečné světlo a nasvícení.

Pro pokoje Premium Gold jsou charakteristické jemné linie, tlumené barvy a hravé vzory. V pokojích Premium Passion dominují výrazné moderní barvy a tím vytvářejí uměleckou atmosféru. Pokoj Oriental Love s kulatou postelí díky svým ženským a energickým barvám slibuje vzrušující okamžiky. Pokoj s kulatou postelí Oriental Blue se spoustou světla a oteřenými, přírodními prostory je pohlazení pro duši. Pokoj King Superior probouzí čistou energii, má vlastní vířivku a svými dýmovými barvami pozvedne náladu. 70palcová televize v jedinečně navrženém pokoji s názvem KissKiss, který je laděn do hřejivých barev, nabízí možnost exkluzivního sledování filmů v naprostém soukromí.

SPIRIT HOTEL THERMAL SPA*****superior   Kvintesence přepychové relaxace


Životodárný živel: voda

Specialitou hotelu Spirit jsou cenami ověnčené lázně a wellness o rozloze 10000 m2. Oasis Spa nabízí 22 bazénů, vířivky, 25 metrový plavecký bazén, kryté a venkovní termální lázně s orientální atmosférou, divokou řeku, masážní trysky, šíjové sprchy, gejzíry, vodní hřiby a příjemný venkovní zážitkový bazén. Ne nadarmo se mu říká oáza: je zárukou relaxace, osvěžení a rozptýlení. V chladných dnech je jedinečným zážitkem všeobjímající pára nad venkovními termálními lázněmi.

Termální bazény jsou napojené na vlastní vrt, a proto je hotel nepřetržitě zásobován hedvábnou léčivou vodou „Spirit“ bez chemických látek.

Wellness zážitky v nepřeberném množství

Jedinečný saunový ostrov hotelu nabízí 9 různých saun. Po speciálních saunových ceremoniích si můžete odpočinout u otevřeného krbu v odpočívárně sauny, kde se můžete kochat výhledem na krajinu, vychutnávat si praskající oheň a splynout s přírodou.

Po vyzkoušení více než 100 wellness, lázeňských a kosmetických procedur z celého světa se budete cítit jako znovuzrození. Individuální procedury přizpůsobené potřebám hostů zahrnují masáže, koupele a zábaly s bylinnými a vonnými oleji, teplé a studené terapeutické ošetření, relaxační techniky, ale také lékařské vyšetření, diagnostické a terapeutické přístroje založené na nejnovějších vědeckých poznatcích.


Gastronomický výlet za chutěmi

Součástí konceptu hotelu je i kulinářský zážitek, protože správné a vyvážené stravování je základem harmonie těla a duše. Hotelový šéfkuchař připravuje lahodné speciality ze zdravých surovin. Výběr snídaní je potěšení i pro oči a romantická večeře při svíčkách navodí atmosféru na pestré večerní programy ve Spiritu. Den můžete zakončit se sklenkou vína nebo skvělým koktejlem u krbu v salonku a připít si na pětihvězdičkový zážitek.

Více informací zjistíte zde.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články