Ahoj podzime! Zpříjemněte si barevné měsíce zajímavými novinkami

Ahoj podzime! Zpříjemněte si barevné měsíce zajímavými novinkami

Jasně, většina z nás má určitě raději období, kdy můžeme posedávat venku, chodit na procházky, ležet na pláži a grilovat nějaké dobroty. Ale čas se zastavit nedá a když se podíváte kolem sebe, nemyslíte si, že i podzim stojí za to? Všude barvy, sluníčko přece jen ještě nějakou sílu má a v lehkém kabátu nám to tak sluší!

Speciální projekt
Speciální projekt 14. 10. 2022 12:43

I tak je ale třeba se před tím, než noci budou delší než dny a venku bude sychravo, na tohle období připravit. Udělejte něco pro sebe, třeba tím, že si pořídíte nějakou zajímavou a příjemnou novinku, která vás bude bavit až do jara!

Hoďte se do gala!

Koutný

Ať je venku teplo nebo chladno, musí nám to slušet. A pozor, teď není řeč o ženách! I muži si přece mohou dopřát kvalitu a být díky oblečení atraktivní. A to třeba díky šedočernému obleku ve vyštíhleném střihu. Bude vám v něm příjemně teplo, protože je ušitý z kvalitního vlněného materiálu s moderním jemně károvaným vzorem. Sako má dva knoflíky a dva rozparky na zadním díle.

Jako na chalupě

TopreceptyMilujete dny strávené na chalupě? Někteří z nás si tady vaří jídla, která v běžných dnech neochutnají a mají je spojena právě jen s chalupařením. Největší český portál o vaření Toprecepty.cz vám teď umožní cítit se jako na chalupě každý den. Naše chalupářská kuchařka přináší ty nejlepší letně laděné recepty, které ověřili laičtí kuchaři. Kuchařka nabízí inspiraci pro grilování a setkávání celé rodiny v klidu chalupy a rychlé a jednoduché recepty. Hodit se vám bude i v době úrody, najdete v ní tipy, jak zpracovat to, co vám dá vaše zahrádka.

Panenky z limitované edice

Mikrotrading

Po dvou letech zásadního útlumu ve všech oblastech přichází na trh České a Slovenské republiky naprostý unikát – panenky, jejichž šaty navrhl módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita. Kolekci tvoří čtyři panenky: Jasmine, Emily, Naomi a Laura a jedná se opravdu o jedinečnou záležitost díky exkluzivitě a limitované edici. Na trh se dostane pouze 3 550 kusů panenek od jednotlivého druhu.

Myslete na ekologii

Lamax

Pohybovat se po městě, to chce občas pevné nervy. Co takhle vyzkoušet jednodušší pohyb, který je navíc ekologický? Ekologická a efektivní je jízda s LAMAX E-Scooter S7500 Plus LAMAX E-Scooter S7500 Plus, která je k dostání na www.lamaxshop.cz. Jede rychlostí až 25 km/h, motor o síle 350W si hravě poradí i s kopce, na cestě dolů se dobíjí „šťáva“ bržděním díky rekuperaci a velkokapacitní 7 500 mAh baterii. Dojezd na jedno dobití je až 25 km. Nechybí ani reflexní pásky po stranách kol a samozřejmostí je také ochrana proti nechtěnému rozjezdu.

Dárková kolekce chilli papriček

Chilli Doctor

Dárková kolekce chilli papriček ve stylovém dřevěném boxu obsahuje osm nejprodávanější chilli prášků ze všech koutů světa, seřazených od Ancho až po tu nejpálivější jménem Carolina Reaper. Tato pestrá kolekce je naší novinkou pro rok 2022 a proto by neměla chybět pod stromečkem žádného chilli-žrouta. Originální dárek, kterým zaručeně vykouzlíte slzy v očích. Objednávejte na www.thechillidoctor.cz.

Za teplem!

pixabay

Těšíte se už teď na dovolenou? Tak si jí dopřejte! Anebo si zájezd napište na seznam přání pro Ježíška. Chcete vidět mořskou krávu a milujete potápění? Ponořte se pod hladinu v egyptském letovisku Marsa Alam, konkrétně ve vyhlášených zátokách Marsa Mubarak a Marsa Shouny. Kromě zmíněné krávy možná zahlédnete i karetu. Zážitkem však budou i samotné korálové útesy. Vydejte se za teplem s Cestovní kanceláří Blue Style.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články