Celebrity na Prague Fashion Weeku: Smetana s Hajem od hlavy k patě v denimu, Sandeva v trendy kaliopkách

Celebrity na Prague Fashion Weeku: Smetana s Hajem od hlavy k patě v denimu, Sandeva v trendy kaliopkách
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Dokonale vyladěný pár. Emma Smetana a Jordan Haj na pražském Fashion Weeku prezentovali trend, o kterém letos ještě hodně uslyšíme.Modelka a moderátorka Nikol Moravcová vsadila na další z aktuálních módních hitů, barevný kalhotový kostým, jehož autorkou je návrhářka Vanda Janda. Designové provedení konfekčního trendu Nikol uzemnila zvolenými doplňky.Kateřina Kaira Hrachovcová má vlastní styl a zaboduje s ním i mezi zástupy módou posedlých návštěvníků týdne módy. Jednoduché kousky poskládané do kreativního chaosu k ní patří a umí je i patřičně odprezentovat. Nejen prostřednictvím svého feedu na Instagramu.Sara Sandeva zvolila look dámy a právem s ním zabodovala. Pestrobarevné sako vyvážené černou podpořila v extravaganci nejen sandálky v totožném tónu, ale i poněkud ambivalentním prvkem, kaliopkami.+ 5 fotek+ 6 fotek

Prague Fashion Week je nejen přehlídkou zajímavých módních kreací přímo na molu, ale také mezi hosty přehlídek. Jak si s výběrem outfitu poradili zpěvačka Emma Smetana s partnerem Jordanem Hajem, modelka Nicol Moravcová nebo herečka a tatérka Kateřina Kaira Hrachovcová?

Jana Elfmarková
Jana Elfmarková 18. 04. 2023 09:35

Prezentace stylu, to není jen náplň oficiálního programu módní události roku a neoficiální přehlídky streetstylu v podání jejích nadšených návštěvníků. Svým dílem přispívají k celkové atmosféře i známé tváře, které si daly tu práci a pohrály si se stylizací, aby dorazily do pražské Chuchle ve více či méně nepřehlédnutelných modelech, které zaujmou stádo fotografů číhajících u schodiště na terasu. Kdo skončil v jejich hledáčku?

Denim lovestory Emmy Smetana a Jordana Haje

Sobotní přehlídka Tobias Equipment přilákala dvojici Emma Smetana a Jordan Haj. Oba partneři přetavili do kreativního outfitu aktuální trend posedlostí džínovinou. Patchworkem inspirované skládačky z různě barevného denimu doladili i podobnými kabelkami, vskutku sladěné duo.

Nicol Moravcová ve stopách Růžového pantera

Program prvního dne si nenechala ujít ani moderátorka a modelka Nicol Moravcová, která v sobotu zářila do dálky v sladce růžovém kostýmu, zkrátka přesně podle nejaktuálnějšího módního rozvrhu. Komplet doplnila o nepřehlédnutelnou a také patřičně odprezentovanou kabelku Prada. Stylové sluneční brýle si dokonce zamilovala tak, že je neodložila ani v potemnělých chodbách chuchelské sázkové haly při samotných přehlídkách.

Víkendový program přilákal i herečku a tatérku Kateřinu "Kairu" Hrachovcovou. Ta je, soudě nejen dle jejího instagramového profilu, věrná svému osobitému stylu a vystačí si s téměř kaprálovým šatníkem čítajícím několik stěžejních kousků. Patří do něj vedle denimu, kožené bundy či vysokých šněrovacích bot i specifické sportovní oblečení, nemohla si tak nechat ujít nedělní speciální prezentaci oblíbené značky Adidas Originals. Jejímu večernímu outfitu dominovala černá a oblíbené prvky, které takřka neodkládá, a nesměly chybět ani ten večer tak aktuální "tři pruhy."

(Ne)zapomenutelné kaliopky jsou zpět!

Performance známé značky přilákala také herečku Saru Sandevu. Ta zvolila pro divoký večerní program až nápadně elegantní look – zářivě růžové sako doplněné o kaliopky a stylové střevíčky, a přestože valná většina účastníků večera volila spíše sporty look, Sara rozhodně nezmizela v davu.

Kaliopky, tento nezapomenutelný trend z osmdesátek, o kterém jsme léta tajně doufali, že se do našich skříní jen tak nevrátí, zaujaly při výběru modelu i manekýnu Andreu Bezděkovou. Ta předvedla siluetu vytvarovanou drilem v Survivoru v kompletu blankytně modré barvy a nutno uznat, že patřila k nejvýraznějším tvářím večera, byť byl její styling v podstatě bez příkras a hlubšího módního sdělení. Především se ale stala nepřehlédnutelnou díky zájmu okolí a výrazné barvě lehce netradiční teplákové soupravy.

Večer pod taktovkou tří pruhů přilákal i moderátorku Evu Decastelo, která se přišla podívat už i na předešlý program. Zatímco v sobotu volila při oblékání černobílou klasiku se zapojením extravagantních kombinací, v neděli ji malinko poupravila a okořenila odvážnými detaily odhalujícími nohy v kalhotách s otevřenými bočními švy. Jedinou barvu v její černobílé škále zastoupila kabelka v khaki tónu.

Modely, které byly k vidění v prvních dnech pražského týdne módy, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články