Dejte sbohem tuku v obličeji – kvůli vyrýsovaným konturám nemusíte hned podstupovat chirurgický zákrok

Dejte sbohem tuku v obličeji – kvůli vyrýsovaným konturám nemusíte hned podstupovat chirurgický zákrok
Zdroj: Foreo

Na začátku roku se ke slovu dostal nový kosmetický trend: odstranění tuku z tváří. Zákrok slibující vyrýsované kontury zaujal celý Hollywood, včetně Chrissy Teigen, která ho podstoupila a výsledky si nemůže vynachválit.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 05. 2023 12:25

Internetem a médii se šíří spekulace, že odstranění bukálního tuku má za sebou i řada dalších známých osobností, jako je Sophie Turner, Lea Michelle, Dove Cameron a Bella Hadid. To, jak dlouho výsledný efekt vydrží, se ale u každého značně liší, navíc ne každý se chce svěřit do rukou chirurgů... A právě proto nyní přichází na řadu nová možnost.

FOREO BEAR™ je přirozený způsob, jak dosáhnout tvarovaných kontur obličeje bez nutnosti chirurgického zákroku. Klíčem k úspěchu je kombinace mikroproudu a T-Sonických pulzací, která podporuje cirkulaci krve a tok lymfy: díky tomu jsou buňky lépe zásobeny živinami a toxiny efektivněji odváděny z těla. Klinické průzkumy prokázaly, že díky high-tech beauty přístroji BEAR™ je pleť pružnější a pevnější a jemné linky i hlubší vrásky méně viditelné, a to už po týdnu používání. Kromě toho procvičuje  přístroj BEAR™ obličejové svaly, zpevňuje pleť a stimuluje kožní buňky, díky čemuž jsou kontury tvarovanější a celý obličej vyrýsovanější. 

[caption id="attachment_537964" align="alignnone" width="860"]Foreo Obrázek: PŘED a PO[/caption]

Podle klinických studií zaznamenalo 90 % zákazníků, kteří používají přístroj BEAR™, viditelné výsledky už po prvním týdnu. 98 % z nich si chválilo zdravější pleť, která nebyla opuchlá, přičemž 93 % zaznamenalo méně viditelné vrásky. A celkem 98 % zákazníků by přístroj doporučilo svým přátelům.

[caption id="attachment_537965" align="alignnone" width="700"]Foreo Obrázek: tonizační obličejový přístroj BEAR a pleťové sérum SERUM SERUM SERUM[/caption]

Pomocí mikroproudového zařízení BEAR™, které můžete používat kdykoliv v pohodlí domova, dosáhnete podobných výsledků jako v případě chirurgického odstranění bukálního tuku. Oproti němu je tento masážní přístroj cenově výhodnější a neinvazivní, přičemž přináší stejně efektivní výsledky. 

Chirurgické odstranění tuku z tváří je nejen zátěží pro celé tělo, navíc může zanechat trvalou deformaci obličeje. V případě mikroproudových zařízení však takové riziko ale nehrozí. 

Tonizační masážní přístroj BEAR™ zakoupíte na webových stránkách notino.cz ve dvou barvách, navíc do 14. května 2023 můžete produkty FOREO koupit za zvýhodněnou cenu.  Udělat radost můžete sobě nebo i své mamince jako poděkování ke Dni matek. 

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články