Eva Mendes si musí holit obličej pomocí dermaplaningu: Jsem chlupatá jako zvíře, tvrdí krásná herečka

Eva Mendes si musí holit obličej pomocí dermaplaningu: Jsem chlupatá jako zvíře, tvrdí krásná herečka
Zdroj: Profimedia
Jestli je v Hollywoodu nějaká kráska, které závidíme její vzhled, pak je to Eva Mendes. Vedle bohaté kštice poutá herečka pozornost také dokonale hladkou tváří.Tu ale nemá zadarmo. Jak prozradila tento týden na Instagramu, musí pravidelně docházet na speciální kosmetickou proceduru zvanou dermaplaning. Při ní jsou klientkám pomocí ostré čepele odstraňovány nejen nejsvrchnější části pokožky, ale také veškeré, i naprosto nepatrné, chloupky.Na chloupky přitom herečka trpí. Jak přiznala, její tatínek byl zarostlý jako medvěd a ona to zdědila po něm. Stačí prý, aby jí po holení naskočila husí kůže, a může začít znovu.Ač samu sebe označuje Eva za zvíře, podařilo se jí ulovit jednoho z největších hollywoodských fešáků Ryana Goslinga, se kterým žije od roku 2011 a mají spolu dcerky Esmeraldu (8) a Amadu (7).+ 1 fotka+ 2 fotky

Je považována za krasavici světového formátu, ulovila žádaného hollywoodského fešáka Ryana Goslinga (42) a muži jí leží u nohou. Přesto uhrančivá herečka Eva Mendes (49) není se svou vizáží spokojená. Na Instagramu tento týden připustila, že musí podstupovat speciální kosmetickou proceduru, aby se zbavila chloupků na tváři.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 07. 06. 2023 11:31

Umělkyně, které koluje v žilách horká kubánská krev, pravidelně dochází na dermaplaning, tedy ošetření pleti, při němž jsou ostrou čepelí odstraňovány z tváře odumřelé kožní buňky spolu s chloupky, a to i těmi téměř neviditelnými. Klientka po něm má podle Healthline.com dokonale hladkou pleť až po dobu tří týdnů, přičemž zároveň nehrozí, že by jí začaly růst silnější nebo tmavší chloupky. Procedura také redukuje vrásky nebo jizvy po akné.

Jak mi naskočí husí kůže, mám chlupy zpět, tvrdí Mendes

"Jsem zarostlá jako zvíře, takže optimálně bych toto ošetření potřebovala podstupovat tak obden. Jakmile mi naskočí husí kůže, mám chloupky zpátky," komentuje Eva svůj vzhled s humorem sobě vlastním. "Když si ve sprše oholím nohy a začne mi být zima, přijde celá moje práce vniveč," připouští máma dvou malých holčiček, která si také nemůže vynachválit, jak se jí po ošetření mnohem lépe nanáší make-up a lépe se vstřebává i hydratační krém.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Mendes (@evamendes)

Za sklony k chlupatosti "vděčí" herečka svému kubánskému tatínkovi Juanu Carlosovi. "Taťka je hotový medvěd a já jsem jeho věrná kopie," směje se hnědooká kráska.

Nikdy by neopustila dům s neupravenými vlasy

Eva Mendes si na svůj vzhled velmi potrpí. S fanoušky také pravidelně sdílí na sociálních sítích triky, jak vypadat lépe. A hrdá je i na své dlouhé husté kadeře, které si v březnu nechala obarvit dočervena. "Nikdy bych neopustila dům s neupravenými vlasy," cituje herečku Page Six.

Zdroje informací:

Pagesix.com

Healthline.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články