Vousáči bez vousů: Jak by vypadali dohladka oholení Jiří Bartoška, Václav Noid Bárta či Richard Krajčo

Vousáči bez vousů: Jak by vypadali dohladka oholení Jiří Bartoška, Václav Noid Bárta či Richard Krajčo
Zdroj: Herminapress/YouCamMakeup/koláž Lifee
Herec Vojtěch Kotek bez vousů ztrácí charisma a znovu nám připomíná patnáctiletého snowboarďáka.Jeho kolega, snowboarďák Jiří Mádl, by se bez vousů mohl vrátit do dětského pokojíčku.Co myslíte, získal by Marek Ztracený bez vousů Českého slavíka?Model a Muž roku 2016 Josef Kůrka vypadá bez vousů jako holátko.+ 18 fotek+ 19 fotek

Herec Marek Němec si nedávno v rozhovoru pro Lifee.cz postěžoval, jak hrozný by byl jeho život bez vousů - právě sexy strniště mu totiž zajistilo pověst fešáka a idola žen. My jsme pomocí aplikace zjistili, jak by bez vousů vypadali nejen on, ale i další slavní vousáči - Jiří Bartoška, Noid, Josef Maršálek, Richard Krajčo nebo prezident Petr Pavel. Co myslíte, dámy, pořád by stáli za hřích?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 04. 06. 2023 08:00

Zvědavost nám nedala spát a v redakci jsme se tedy rozhodli prohnat tváře našich idolů mobilní aplikací, která je lusknutím prstů oholí. Jaká jsou naše zjištění? Ano, někteří muži vypadají bez vousů mladší, ať už jsou to Zdeněk Troška, Josef MaršálekJiří Mádl nebo Vojtěch Kotek - ale s vousy šlo dolů také jejich charisma.

Leoš Mareš a Noid si konturují obličej

Ukázkovým příkladem je prezident Petr Pavel, který na svých vousech dokonce postavil část své prezidentské kampaně - a podle všeho dobře věděl proč! Zajímavé je také zjištění, že Leoš Mareš nebo Václav Noid Bárta používají svůj vous velmi podobně - jako ženy make-up, tedy konturují s ním obličej, aby vypadal štíhlejší a měl výraznější rysy. Nic proti, pánové, děláte to dobře a dělejte to dál!

Unikátním případem je ovšem v našem experimentu muzikant Felix Slováček mladší. Poté, co jsme mu oholili vousy, stala se z něj identická mladší kopie svého táty. Ostatně to můžete sami posoudit v naší obsáhlé galerii.

Richard Krajčo vyděsil fanoušky

Málokdo si bez vousů dokáže představit také frontmana kapely Kryštof Richarda Krajča. Ani on sám se bez vousů dlouho neviděl, proto se v roce 2021 rozhodl vyzkoušet právě zmiňovanou mobilní aplikaci, která ho vousů zbavila. Velkých ovací se mu ovšem na sociálních sítích nedostalo. „Tak jsem to konečně taky vyzkoušel. A vím jedno: Už NIKDY!!! Ale dobrý fór,“ uvedl zpěvák a textař.

„Ty jsi ženská!!“ děsili se někteří fanoušci. „Nemám ráda fousatý, ale Richardovi to prostě bez vousů nesluší… Není to on,“ píše další. Našly se ovšem i komentáře, podle kterých vypadá Richard mladší. No, posuďte sami.

Marek Němec nesmí bez vousů přes práh

„Právě, že jsem kdysi chodil oholený, ale nikdo mě z té doby nezná a nepozná. Kdybych se oholil, bylo by to tragické,“ přiznává zase v našem rozhovoru herec Marek Němec ze seriálu Modrý kód, kterému strniště, veselé oči a laškovný úsměv přinášejí role milovníků i pozornost fanynek.

„Jediné, co vím stoprocentně, je to, že se za žádnou cenu nesmím oholit. Dokonce si myslím, že bych byl potom vyhozen z domu,“ směje se Marek. Žiletky tedy kupovat nemusí a ušetří také spoustu času. „Ano, mírně řečeno, partnerka mě má radši s vousem. Říká: ,Hlavně mi domů nechoď bez vousů!‘ Takže asi tak bych to viděl. Je to naprosto direktivní,“ krčí rameny herec, pro kterého je slovo jeho přítelkyně nepsaným zákonem. Marku, my s ní souhlasíme!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články