Fešák Marek Němec se nesmí oholit: Bez vousů by mě nikdo nepoznal a partnerka vyhodila z domu

Fešák Marek Němec se nesmí oholit: Bez vousů by mě nikdo nepoznal a partnerka vyhodila z domu
Zdroj: Herminapress
Originální foto Marka Němce s vousem. Takhle charismatického herce všichni známe.A takhle si herce Marka Němce představuje bez vousů náš grafik.Takto si pro změnu poradila s úkolem oholit Marka Němce chytrá aplikace.Další originální snímek Marka Němce s vousem.+ 7 fotek+ 8 fotek

Představitel seriálového doktora Hofbauera z Modrého kódu a 1. mise Marek Němec se v rozhovoru pro Lifee.cz svěřil s podmínkou, kterou dostal od své partnerky Petry Hebké. Ta hereckému idolu dala nůž na krk a zakázala mu holit si vousy. Proč? Napovědí vám montáže, které jsme pro vás pomocí chytré aplikace připravili.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 30. 05. 2023 12:00

Herec Marek Němec patří mezi muže, které magazín Lifee.cz zařadil mezi nejcharismatičtější české vousáče. Sám na tuto lichotku reagoval s nadšením, jelikož vousy jsou jeho velké téma a zakládá si na nich. Aby také ne - nutně je potřebuje nejen pro svůj pracovní, ale i osobní život. Ostatně, jak by mu to bez vousů slušelo, můžete posoudit v naší fotogalerii. S úkolem oholit Marka Němce si poradil náš grafik, ale také speciální aplikace. Co myslíte, komu se to podařilo lépe? A sluší to Markovi?

Marek Němec se nesmí oholit

„Váš článek mě těší, to vám moc děkuji! Právě, že jsem kdysi chodil oholený, ale nikdo mě z té doby nezná a nepozná. Kdybych se oholil, bylo by to tragické," přiznává Marek, kterému strniště, veselé oči a laškovný úsměv přinášejí role milovníků i pozornost fanynek.

Idolem žen a dívek se stal v době, kdy začínal hrát v seriálu Modrý kód„Ano, to byl ten vous ještě menší. Mě to baví a je mi velmi příjemné vousy mít. Už jsem si dokonce zkusil plnovous, ale upřímně - já se o vousy vůbec nestarám, protože za mě tohle všechno řeší maskérky v seriálech nebo filmech," práskl na sebe seriálový doktor Hofbauer.

Šampon ani metrosexuál nejsem, směje se

„V životě jsem nebyl v žádném barber shopu a nikdo mě pečlivě nezastřihával. A když, tak to bylo do nějaké role," vzpomíná Marek, který si zahraje filmového manžela herečky Jany Bernáškové v připravovaném snímku Jak přežít svého muže. 

„Je zvláštní, že vy si to esteticky užijete v té roli a člověk potom už nemá potřebu chodit za šampóna a nějak se zdobit. Stejně to nemám rád a nedělám to," zamýšlí se herec, který se rozhodně nepovažuje za metrosexuála. „Sám o sobě bych se takhle neprojevil - že bych po městě chodil jako kocour a vystavoval knír nebo plnovous," směje se vousatý sympaťák.

Partnerka by mě bez vousů vyhodila, směje se Němec

Jak přiznává, vousy jsou také zárukou toho, že mu partnerka uvaří teplou večeři a přizve ho ke stolu. „Jediné, co vím stoprocentně, je to, že se za žádnou cenu nesmím oholit. Dokonce si myslím, že bych byl potom vyhozen z domu," směje se Marek Němec. Žiletky tedy kupovat nemusí a ušetří také spoustu času. „Ano, mírně řečeno, partnerka mě má radši s vousem. Říká: ,Hlavně mi domů nechoď bez vousů!' Takže asi tak bych to viděl. Je to naprosto direktivní," krčí rameny Marek, pro kterého je slovo jeho přítelkyně nepsaným zákonem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články