Jak dopřát suché a svědící pleti tu nejlepší péči na podzim?

Inteligentní pleťová maska UFO 2 od FOREO
Zdroj: FOREO

Nízké teploty, studený vítr, vyšší vlhkost vzduchu - tak pociťujeme příchod podzimu na vlastní kůži. Vyměňte letní krémy za zimní a zaměřte se na hydrataci.

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 09. 2020 08:00

Suchá a svědící pleť je známkou podzimu. Jak jí dopřát tu nejlepší péči?

Klesající teploty, studenější vítr, vyšší vlhkost vzduchu - tak pociťujeme příchod podzimu na vlastní kůži. Pleť může být suchá, svědivá a napnutá. Vyměňte tedy letní krémy za zimní a zaměřte se především na hydrataci. Začali jste s přicházejícím podzimem pociťovat, že je vaše pleť čím dál tím vysušenější, pne a svědí? Pak je na čase vyměnit nejen letní krém za hutnější a mastnější zimní, ale také upravit péči o ni. Zapojte do procesu i nejnovější technologické vychytávky, které vám ušetří čas a energii.

Dokonalá hydratace je základ

Na podzim je velmi důležité především pleť hydratovat. K tomu skvěle poslouží inteligentní pleťová maska UFO 2 od FOREO. Unikátní a na míru vytvořený luxusní přístroj určený pro péči o pleť. Tato průkopnická inovace od švédské skintech společnosti FOREO se v letošním roce postarala o významný pokrok ve smart masking díky nejúčinnějšímu a nejrychlejšímu ‘Power Mask’ ošetření pleti na míru.

UFO 2 má více barev než duha a představuje významně vylepšenou variantu oceněné masky UFO, jež byla uvedena již v roce 2018. Nejnovější generace UFO exkluzivně využívá plné spektrum LED světla, rituály péče o pleť nastavené v aplikaci na míru a vyspělou termoterapii, která dokáže dodat pleti teplo až 5x rychleji než u první generace produktu.

Foreo

Barevná škála světel UFO 2

8 různých LED světel přináší maximální výkon všem UFO aktivovaným maskám při spojení s tímto přístrojem. Každé světlo má odlišné vlastnosti, které odborně aktivují klíčové ingredience v jednotlivých maskách a vytvářejí cílené ošetření pleti na míru. Fialové LED redukuje výskyt jemných vrásek a umocňuje prozáření pleti. Bílé LED zpevňuje vzhled pleti a minimalizuje otoky. Zelené LED projasňuje mdlý vzhled a sjednocuje tón pleti. Oranžové LED revitalizuje a probouzí pleť pro dosažení zdravého vzhledu. Modré LED minimalizuje výskyt nedokonalostí. Azurové LED zklidňuje podrážděnou pleť. Žluté LED minimalizuje začervenání a zjemňuje pleť. Červené LED redukuje známky stárnutí pro mladistvější vzhled.

Kombinací UFO 2 a speciální masky vzniká spojení výjimečné technologie a výživných přírodních ingrediencí pro jedinečné domácí wellness zážitky. Aby byla pleť hydratovaná, je ideální používat hydratační masky jako např. Make My Day .

Kromě této masky si můžete dopřát třeba i čistící pleťové masky Green Tea a vyhlazující masky Acai Berry. A pro někoho, kdo touží po velice luxusním zážitku, značka FOREO přináší domů i velice speciální masku – Intensive Caviar Fusion Mask, jenž proměňuje kaviár a 24 karátové zlato do výjimečného anti-age ošetření pleti.

Foreo

Léto plné sluníčka bylo pro naši pleť doslova balzámem. Pod jeho paprsky se stav zaníceného akné výrazně zlepšil, někdy pupínky dokonce zmizely úplně. Se zataženou oblohou se ale kvalita kůže může vracet do starých kolejí. V takovém případě nepodceňujte pravidelné a důsledné čištění pleti, vybavte se produkty pro problematickou pokožku (ideálně, pokud obsahují tea tree, ureu nebo extrakt z vilínu virginského) a mějte po ruce SOS řešení. Modré LED světlo dokáže zmírnit projevy akné ještě předtím, než stačí vzniknout. Technologie

kombinující speciální modré LED světlo s T-Sonic pulzaci cílí nejen na pupínky a ucpané póry, ale poradí si i s černými tečkami.

Domácí napařování

Napářky, které dost možná praktikujete v období nachlazení, jsou skvělým způsobem, jak vyčistit a uvolnit pleť. Když do horké lázně navíc přidáte směs konkrétních bylinek, podpoříte tak celkovou kondici pokožky. Léčivky si můžete míchat podle toho, zda máte suchou, mastnou

nebo citlivou pleť i při problémech s akné.

Obličej napařujte jen v případě, že je vaše pokožka aklimatizovaná na okolní teplotu, to znamená v době, kdy jste již nějakou chvíli doma a ani se nikam nechystáte. Teplotní výkyvy totiž mohou způsobit rozšířené žilky a zbytečné podráždění kůže. Do připravené nádoby vlijte

horkou dobu a vhoďte do ní pár hrstí sušených bylinek. Nakloňte se nad mísu, přes hlavu umístěte ručník, zavřete oči a 10 – 15 minut v této voňavé parní lázni odpočívejte. Poté na pleť aplikujte hydratační pleťovou masku.

Mezi bylinky, které působí proti akné, patří například heřmánek, měsíček, šalvěj nebo mateřídouška, suchá pleť zase ocení petržel, violku vonnou nebo kontryhel.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články