Masážní salon Tawan: Nechte hýčkat své tělo i mysl!

Masážní salon Tawan: Nechte hýčkat své tělo i mysl!
Zdroj: BigZoom

V dnešním uspěchaném světě je čím dál obtížnější najít si chvilku jen pro sebe. Možná i proto si masážní salon Tawan vytknul do jména výraz pro zářící slunce – je to také ideální popis toho, jak se po absolvování masáže v tomto salonu budete cítit. Na několik desítek minut můžete vystoupit z rušného koloběhu a doopravdy odpočívat. A právě v masážním salónu Tawan k tomu máte skvělou příležitost.

Komerční sdělení
Komerční sdělení 17. 08. 2020 10:10

Síť masážních salonů Tawan založila Jiřina Forejtková v roce 2006. Hlavní myšlenkou je přivézt tradiční uzdravující umění daleké Asie do srdce Evropy a nabídnout autentický, kvalitní a zážitek (což je ostatně jeden z důvodů, proč je salon Tawan zařazen v nabídce serveru bigzoom.cz, kde podobných zážitků a inspirací najdete spoustu). Dnes působí masáže Tawan v 8 městech napříč Českou republikou a nabízí více než 30 typů masáží. Tawan je rodinný podnik, ovšem samotné masáže provádí pouze rodilé thajské terapeutky s mnohaletými zkušenostmi a vzděláním z prestižních škol.

BigZoom

Atmosféra vás pohltí

Když vstoupíte do salonu, veškerý stres zůstane venku. Poklidná atmosféra místa vás doslova pohltí, relaxační hudba a smysluplná vůně linoucí se napříč místnostmi vás pomyslně přenesou až do slunného Thajska. Dejte si na čas, přijďte dříve – celý zážitek by se měl odehrávat v duchu poklidného odpočinku. Personál je ochotný a milý a pokud máte nějaké přání či dotaz, vztahující se k masáži, řekněte jim to hned po příchodu - ochotně vyjdou vstříc a masáž upraví dle vašich preferencí. Pak máte prostor si odložit, využít sprchu, dát si něco na pití a v klidu připravit na opravdový odpočinek. Pro první zkušenost jsme vybrali tradiční provedení thajské masáže, i přestože se běžně na poprvé nedoporučuje. (Pokud jste zkušení, můžete kromě intenzívní masáže využít i další nabídku, například celotělové zábaly nebo aromaterapeutické masáže s oleji či masáž obličeje a hlavy). Před začátkem je potřeba převléknout se do speciálního volného úboru, ten naleznete připravený na vašem masážním lůžku. Poté se položíte na lehátko a vyčkáte na příchod terapeutky.

BigZoom

Péče o zákazníka

Thajská masáž vyžaduje dlouholeté zkušenosti a perfektní znalost energetických drah v lidském těle. Uvolnění drah spočívá ve vyvíjení tlaku na akupresurní body, svaly i šlachy. Další neodmyslitelnou součástí procedury je pak protahování končetin a páteře. Během masáže postupně dochází k uvolnění celého těla i mysli. Velký důraz se klade na klouby, svaly na nohou a záda, která se postupně zbavují bolesti a napětí. V průběhu celé masáže cítíte přívaly čerstvé energie a radosti. Po jejím ukončení jste jako nový člověk. S koncem procedury však váš zážitek stále nekončí. Na všech pobočkách salonů Tawan si dávají opravdu záležet i na následné péči o zákazníka a nemusíte tak nikam spěchat. Můžete se usadit v pohodlné pohovce a dál relaxovat s šálkem zeleného či zázvorového čaje. Nikdo s ničím nespěchá – v Tawanu si uvědomují, že odpočinek a uvolnění je přirozenou součástí celého procesu. Požitek z masáže tak můžete nechat v klidu doznít. Harmonie uvolněného těla s omamnou vůní a hudbou způsobí, že se budete cítit jako v ráji. A při relaxaci můžete přemýšlet třeba nad tím, jaký další zážitek z nabídky na bigzoom.cz si dopřejete.

Masáže v Tawanu objednávejte na bigzoom.cz.

Další možnosti

Masáže v Tawanu vám udělají den prostě hezčí a veselejší. A kdybyste si chtěli takhle prosvětlit také víkend, zkuste se zamyslet nad víkendovým wellness pobytem v Jizerkách, outdoorový pobyt také na víkend v Českém Švýcarsku můžete pojmout jako pánskou jízdu nebo dámskou jízdu, a pokud máte rádi golf, zkuste třeba Cihelny Golf a Wellness u Karlových Varů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články