Na co si dát v létě pozor: 5 největších nástrah, které naše tělo provází

Na co si dát v létě pozor: 5 největších nástrah, které naše tělo provází
Zdroj: Freepik.com

Letní měsíce jsou sice plné dobrodružství, zážitků a cestování, ale na druhou stranu také neblahých nástrah, které vás mohou potkat všude. Ať už se jedná o zdravotní obtíže nebo estetické nedokonalosti, tito pomocníci si umí poradit se vším!

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 07. 2020 14:44

Chystáte se na túry a bojíte se o své klouby nebo plánujete váleníčko u bazénu a potřebujete rozjasnit pleť díky vitamínu C? Nezapomínejte také na vlasy namáhané sluníčkem a zdravý drink, který vám nesmí chybět v ruce. Ani nepříjemné záněty močových cest už si na vás nepřijdou. Se vším vám pomůžeme, stačí vyzkoušet sílu následujících produktů!

Až na vrcholky hor

NaturamedPokud se chystáte přes léto hodně chodit nebo jinak sportovat, myslete na svůj pohybový aparát. Dodávejte chrupavkám a kloubům všechny potřebné látky, které pro správný pohyb potřebují. Vyzkoušejte doplněk stravy FlexiMed, který kombinuje hned 8 jedinečných látek s dlouhodobě zdokumentovaným účinkem na zdraví pohybového aparátu. Základem jsou látky zaměřené přímo na klouby, tedy Glukosamin, kolagen typu II a Vitamín C, který pomáhá udržovat samotnou tvorbu kolagenu pro zdravé chrupavky, cévy a kosti.

Léto bez zánětů

Uro Perfect ManózaPrázdniny a dovolené jsou v plném proudu. Ovšem místo koupání v teplém moři většinu z nás čekají studené bazény, a ne vždy čisté vodní nádrže či rybníky. Obojí může vést k nepříjemnému pálení a řezání, které tak dobře zná nejedna žena. Letní záněty dokážou pořádně potrápit a zkazit volno. Pokud ucítíte první příznaky, na nic nečekejte a vyzkoušejte novinku Naturevia UroPerfect Manóza Rapid. Ta obsahuje účinnou kombinaci silného extraktu ze severoamerických brusinek a D-manózu, které společnými silami brání v usazování bakterií E.coli v močových cestách. Je to výhodná kombinace, protože D-manóza působí rychle a brusinky naopak dlouhodobě. Zlatobýl pak působí močopudně, takže nebezpečné patogeny pomůže z těla vyplavit a tím zabrání jejich množení. Obsažený vitamin D navíc podpoří váš imunitní systém pro případné ohrožení zánětem. Než abyste i vy zbytečně trpěla a nechala se sužovat infekcemi močových cest, vyzkoušejte raději doplněk stravy Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, jenž je k dostání v podobě praktických sáčků a stačí obsah smíchat s trochou vody. Více na www.naturevia.cz.

Vitamínová bomba

Havlíkova ApotékaVitamín C naše pleť obzvláště v létě potřebuje. Pořídíte-li si sérum s aktivním vitamínem C a pravidelně jej budete používat pod svůj pleťový krém, velmi brzy uvidíte výsledky. Aby vitamín C dobře pronikl do naší pokožky je nutné použít před jeho aplikací aktivační roztok. Sérum krásné Cecílie s aktivačním roztokem od české, organické značky APOTÉKA je vysoce účinný dvoufázový produkt podporující tvorbu vlastního kolagenu až o 31 %. Skvěle rozjasňuje pleť a sjednocuje její barevný tón. Zmírňuje viditelné známky stárnutí a dodává pleti plný, mladistvý a svěží vzhled.

Co dvoufázové Sérum krásné Cecílie umí? Bojuje proti stárnutí buněk, udrží elasticitu a pružnost pokožky, dodá pleti mladistvý vzhled a zbaví ji případných flíčků či pigmentových skvrn. Pokožku celkově projasní, rozzáří a obnoví tvorbu kolagenu. Produkt obsahuje řadu účinných látek: Ascorbyl Glucoside, kyselinu hyaluronovou, rakytník, meduňku, meruňkový, ovesný, jojobový a makadamiový olej.

Krásné a zdravé vlasy

PanteneJestli něco dostává v létě pořádně zabrat, jsou to vlasy. Je tedy nutné volit správný šampón. Ideálním řešením na cesty je šampon, balzám a maska 3v1 Pantene Pro-V Intensive Repair, který vaše vlasy v jednom kroku myje, usnadňuje jejich rozčesávání a rovnou i ošetřuje. Dodává jim také aktivní vyživující látky Pro-V. Okamžitě odstraňuje známky poškození, jako jsou lámavost a nedostatek hebkosti či lesku. Navíc, při koupi jakéhokoli produktu Pantene v hypermarketu Globus do 2. září, automaticky přispějete 10 Kč na projekt Silná a krásná, díky kterému budou vyrobeny paruky na míru pro onkologicky nemocné pacientky.

Dodržujte pitný režim

AlbertIdeálními pomocníky proti žízni jsou do letních teplých dní nealkoholické koktejly od Nature's Promise, které seženete v Albertu. Nejen, že jsou napumpované ovocem a vitamíny, ale ledově vychlazené chutnají naprosto skvěle. Je libo Mojito, Piňa Coladu nebo Jahodové daiquiri?

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články