Období podzimních viróz je tu: Posilujte svou imunitu přírodní cestou

Trápí vás odřený nos? Teplá polévka vás postaví na nohy.
Zdroj: Pixabay.com

Období podzimních viróz je tu a s ním nastává čas posilování imunity. Vsaďte na přírodní zdroje a takové doplňky stravy, které vaše tělo v tomto období postaví na nohy. Nemluvíme jen o koronaviru, ale především o chřipkách a dalších virózách, které začínají být opomíjené, a přitom dokáží způsobit člověku také mnoho nepříjemností.

Speciální projekt
Speciální projekt 08. 10. 2020 13:52

Podzimní měsíce nejsou z hlediska imunity pro naše tělo příliš příznivé. Studená rána a teplé dny přináší našemu organismu zátěž a ten, pokud není zdravý, vitální a bojeschopný, podlehne některé z všude poletujících viróz. Samozřejmě, že byste měli imunitu podporovat kvůli coronaviru, který nás straší ze všech stran, ale neopomínejte ani na chřipky, virózy a nachlazení, které jsou neméně nebezpečné.

Nevystavujte se riziku

Naturevia

Nemoci se šíří a nikdy nevíte, kde se můžete vystavit riziku a přijít do kontaktu s infekcí. Proto kromě dodržování hygienických pravidel a používání dezinfekce určitě posilněte i svou obranyschopnost. Právě imunita je důležitým štítem, který vás ochrání. Na ní je, zda se ubráníte a zůstanete fit, nebo ulehnete s nemocí do postele. Mějte na paměti, že pro správně fungující imunitu je nezbytná rovnováha střevní mikroflóry. K ní vám pomohou probiotika. Při jejich nákupu si však dejte pozor, aby přípravek obsahoval dostatečné množství prospěšných bakterií. Kromě toho byste však měli myslet i na vitaminy. Konkrétně pak céčko, které vaši obranyschopnost rovněž podpoří. Ideálním řešením tak je probiotický preparát s vitaminem C. Přesně to splňuje novinka Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy má v jedné kapsli 15 miliard laktobacilů s bifidobakteriemi a obsahuje také tolik potřebný vitamin C.

Doplňte vitamín D

NaturamedAž 9 z 10 Čechů má méně vitamínu D, než odborníci doporučují – a to není dobré! Je známo, že vitamín D má důležitý vliv a zdokumentovaný efekt na zdraví a je velice důležitý nejen pro imunitní systém, ale také pro strukturu kostí a svalů. NaturaMed Pharmaceuticals je jedním z největších poskytovatelů doplňků stravy v Čechách a ta přišla s produktem Vitamín D3  VitaSolaris. Jde o vysoce kvalitní doplněk stravy s vitamínem D. Forma vitamínu D3 je podle studií ta nejlépe vstřebatelná, a užívaná společně s nenasycenými mastnými kyselinami Omega-3 má dokonce o 32 % lepší absorpci.

Vsaďte na osvědčený česnek

AllivictusČesnek je přírodním posilovačem imunity a přírodním antibiotikem už od nepaměti. Ne každý si ale může dovolit chroupat syrové stroužky česneku, protože jeho silné aroma je pro mnoho lidí až nepříjemné. Vsaďte tedy na osvědčený doplněk stravy Allivictus, který obsahuje poctivý český a slovenský česnek v každé kapce. Oproti konzumaci čerstvého česneku tkví výhoda Allivictu především právě v tom, že obvykle nezpůsobuje žádné trávicí obtíže a již po krátké době není cítit z dechu ani potu uživatele. Dále napomáhá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu, k podpoře normální činnosti srdce a cévní soustavy a k udržení optimální hladiny cholesterolu v krvi.

Lžička olivového oleje každý den

Albert

Kvalitní olivový olej obsahuje mnoho prospěšných mastných kyselin a vitamínů. Jde o velmi přínosný produkt pro vaše zdraví, proto ho začněte každý den lžičku užívat na lačný žaludek, udělá to s vaším tělem zázraky. Mastné kyseliny, které jsou v olivovém oleji obsaženy, hrají velkou roli v různých funkcích vašeho imunitního systému, a dokonce pomáhá i pří léčbě různých autoimunitních onemocnění. Olivový olej však musí být kvalitní. Skvělé varianty za dostupnou cenu seženete v Albertu.

Balíček minerálů pro posílení imunity

Svět minerálů

Věříte síle minerálů? Pokud ne, pak byste je měli vyzkoušet! Díky jejich ojedinělým vlastnostem můžete kromě jiného i posílit imunitu. Vyberte si některý ze speciálně sestavených balíčků, který nabízí eshop Svět minerálů. V balíčku pro lepší imunitu naleznete růžový achát, který obnovuje tělesnou energii, heliotrop pro posílení organismu nebo zelený aventurín, který aktivuje imunitní systém. Své místo má v balíčku i detoxikační obsidián nebo fluorit, který udržuje tělo v kondici.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články